Božinović drži načelnika policije kraj kojeg cvjeta šverc, četništvo, rad na crno

0
8079

Staro selo je pravoslavno selo na granici prema BiH. Ono je švercerski kanal već godinama. Nema što nema u tome selu. Jedan od glavnih gazda te selendre je bio Milan Busić , silovatelj maloljetnice (9 godina sud nije riješio predmet), ozljeđivao je seljane sela, kockar, švercer preko granice…Policija u Vrginmostu za sve njegove zločine zna.

busonja

Zašto ga štiti odvjetništvo i policija? Stvar je vrlo jednostavna. Neki policajci od njega su kupovali švercanu robu iz BiH, pa i neke policajke, koje se danas posipavaju pepelom.

Busić je u vrijeme kada je bilo novaca plaćao janjce, fešte na koje su dolazili policijski dužnosnici, plaćao prostitutke ruske, koje su udovoljavale našoj korumpiranoj bagri i time zapravo sebi osiguravao neometani šverc preko granice. Zbog svega toga odugovlačili su se postupci protiv njega, te je otkriven sasvim slučajno jer je napao na policajku koja je postala popularna preko nas, jer smo stali u zaštitu njenih prava. Tada nismo znali da je Busić drugovao i sa važnim ljudima u braniteljskim udrugama. Da je nekim policajkama nabavljao odjeću, s nekima imao i odnose… te smo dirnuli u jedan veliki korupcijski lanac, koji se događa okolo nesposobnog ili korumpiranog načelnika policijske postaje Gvozd Horvatina.

Pogađate Božinović će ovom debelom nesposobnjakoviću produžiti mandat. Busić je ovih dana kraj njega živa pobjegao u Njemačku, a kako kaže i u Rusiju kod svojih pajdaša da ne bi nakon presude završio na robiji…Znate tko od političara daje najviše podršku načelniku policije da ostane na vlasti? Milorad Pupovac.

Što ne želi vidjeti  Velimir Horvatin? U Starom selu ljudi vole ribičiju. Pa Bosanci na udicu zakače vreće sa štekama cigareta, pa ih Srbi iz Starog sela pokupe. Stoka se preko riječice šverca godinama. Drva razvoze iz posječene šume. Šverc cvjeta, a glavni švercer se oteo kontroli. I svi su u to uključeni, općinski službenici, policajci, četnici, partizani, domoljubi…a mi se čudimo nakon toliko natpisa zašto policija nije konačno počela raditi svoj posao na slučaju Busić?  Čekalo se da Busić zbriše, jer smo jedini otkrili širinu problema. Da je ostao otkrio bi mutne igre Rkmana, Linte (srpskih terorista) i naših domoljuba na izborima. Mutne igre oko Pupovca.

Drugi četnik i bivši srpski terorista Dražen Vučetić koji godinama radi na crno, poznat po vrijeđanju maloljetne Hrvatice (psovao joj je majku ustašku) oslobođen je odgovornosti  za zlostvaljanje male Hrvatice jer je učiteljica srpskog lažno svjedočila, a DORH nije uzeo u obzir svjedočenje malodobne žrtve.

Vučetić je napao fizički i branitelja, tukao rodbinu, djetetu dao pušku (maloljetnom) i nakon svega čovjek normalno radi i dalje na crno kraj načelnika polcijske postaje i svi sretni i zadovoljni… pitali smo se zašto? Radi čovjek na crno za jednog prebogatog taticu, lovca i ugostitelja, pa je taj naš HDZ-eovac, zajedno sa jednim HNS-ovim braniteljem povukao špage da se njega ne dira. Nastave li davati podršku ovom luđaku samo zato što im dobro fugira pločice i krči šume, lako i to objavimo…

To se zove Hrvatska, trebaju nam četnici za šverc, fugiranje pločica, pa koga briga što vrijeđaju djecu ili tuku seljane…

HOP