‘Kazališna predstava- u kojoj SDP zbog Agrokora napada HDZ , a upravo SDP preko HDZ –a u Agrokoru ima svog visoko pozicioniranog dužnosnika Zvonimira Mršića’

0
2387

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA

ZAGREB, ILICA 31/www.hrvatskipravasi.hr

099 8276510

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

HDZ i SDP preko Zvonimira Mršića u tajnoj koaliciji !

Autohtona – Hrvatska stranka prava  proziva HDZ i SDP za tihu koaliciju u Koprivničko – križevačkoj županiji  i Hrvatskoj.

Zvonimir Mršić ( SDP ) političkim imenovanjem postao je početkom 2012. godine predsjednik Uprave Podravke.

U samom početku sa 35 tisuća kuna povećao  je  svoju  plaću na 45 tisuća kuna. Dodajmo tu auto, dnevnice , karticu i druge benificije,  ima da nam pamet stane. Ne može on shvatiti kako preživjeti sa 3 tisuća kuna.

Nakon što  je povećao svoju plaću u Podravci,  krenuo je u rješavanjem nepodobnog kadra     ( Ivan Mesić, Miroslav Repić, Joško Širić  itd . ) . Nije stao samo na nepodobnom kadru već je u svom petogodišnjem mandatu protjerao  otpremninama preko 1500 radnika, a kaže molim Vas da je socijademokrat ?

Među  1500 radnika koje je otpustio bilo je i  HDZ –ovaca koji mu nisu bili na srcu. Nakon tri godine svog mandata poslao je i delegaciju  u sastavu Vedran Šimunović i Marinka Akrap da mi priopće da je odlučio da sam tehnološki višak.  Delegaciji sam jasno i glasno rekao da ću se boriti do zadnje kapi krvi. Mršić nakon promišljanja ipak odustaje od mog otkaza.

Prodao je tvornicu vode Studenu  , a Mesnu industriju Podravke  zatvorio i dao Ivici Todoriću da u PIK Vrbovcu radi preradu mesa za Podravku, a da ne govorimo kako su završili Mlinovi itd , a kaže da je nauspješniji predsjednik Uprave Podravke ?

Nakon njegove smjene u Podravci u Koprivnici i Koprivničko križevačkoj županiji  mnogi  su HDZ –ovci i obični ljudi razočarani  HDZ – ovim potezom o  zbrinjavanju koprivničkog, komunističkog jurišnika Zvonimira Mršića u Agrokor.    HDZ kao koalicijski partner SDP-a tamo ga je zbrinuo kao  savjetnika izvanrednog  Vladina povjerenika Ante Ramljaka za poslovnu grupu hrana u Agrokoru. Naravno,  HDZ mu nije dao plaću od  3 tisuće kuna već menađersku jer on pripada eliti.

Danas,  svaki dan imamo kazališnu predstavu u kojoj SDP zbog Agrokora napada HDZ , a upravo SDP  preko HDZ –a  u Agrokoru ima svog visoko pozicioniranog dužnosnika Zvonimira Mršića .

Zar to nije cirkus, zar misle da smo budale koje će šutjeti i trpjeti  ?

HDZ i SDP već  27 godina uništavaju  Hrvatsku , lopovlukom su narod  doveli do siromaštva , a i  dalje ga pljačkaju ovrhama, porezima i drugim isprobanim metodama.

Autohtona – Hrvatska stranka prava  od HDZ-a i SDP –a traži da priznaju  tajnu  koaliciji i prestanu lagati Hrvatski narod .

  1. 11. 2017.

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec