Proizvod  astrologije su hrvatski grb i hrvatski pleter

0
8269

U nekim mojim ranijim tekstovima ponekad sam spomenuo da je astrologija prva čovjekova znanost, a ovdje bih želio pokazati da je ta znanost bila mislilački naprednija od moderne znanosti. Naime, današnjoj civilizaciji Nikola Kopernik je tek u 16. st. otkrio da je Zemlja kugla koja rotira  oko  Sunca, a astrolozi su to znali još u Mezapotamiji, ako ne i ranije. Mi smo danas svijesni magnetizma, a njega su bili svijesni i astrolozi, ali su ga zvali duhovnost, koja je bila temelj iskonske religije,  jer je bila nevidljivo ljudskom oku. Dakle, oni su bili svijesni dvojnosti života –materijalnog i duhovnog, ali nisu imali današnju tehnologiju da bi sa tom spoznajom bolje ovladali.

Kada sam pisao o astrologiji kao prvoj čovjekovoj znanosti, toj ideji su se suprostavili neki poznati znanstvenici. Međutim, znanost nije samo mjerenje već su znanost i observacije i intuicija. Observacije i intuicija su i danas temelj znanosti. Kako riješavamo komplicirane eksperimente u CERN-u? Tvorci astrologije su se koristili observacijama i intuicijom, a tako je u njihovoj znanosti planet Zemlja postao centar našeg postojanja. Mnogi znanstvenici ovu tvrdnju i danas negiraju, ali to je činjenica za nas smrtnike. Za nas smrtnike Zemlja je centar našeg fizičkog postojanja što ne znači da je i centar svemira.

Promatrajući zviježđa astrolozi su shvatili bez ikakve tehnologije pred više od 5 tisuća godina da je zemlja kugla koja se vrti oko svoje osi. Isto tako su otkrili da se Zemlja rotira oko Sunca, a shvatili su također da se i ”fiksne” zvijezde miču mada je to za ljudski vijek i ljudsko oko neprimjetno. Sve što se vrti oko svoje osi mora se micati u prostoru. Micanje može biti naprijed i natrag ili gore i dolje jer to dirigiraju angularni momenti. Tako se ponaša cjelina.

Sva svoja promatranja astrolozi su pretvorili u horoskop i tako opisivali buduće događaje i ponašanje života na zemlji. Najinteresantnija su im bila dva  Zemljina svijetla – Sunce i Mjesec, pa su uočili da ova dva svijetla najviše djeluju na život na našem planetu. Tako su otkrili plimu i oseku kao i godišnja doba. Oni su horoskop podijeli na 4 kvadranta i osmislili 4 elementa kao vatra, zemlja, zrak i voda. Svaki kvadrant su podijeli na tri kuće, a svaka kuća je imale tri različite kvalitete: kardinalne, fiksne i promjenljive.

Proizvod  astrologije su hrvatski grb i hrvatski pleter, koje bi radije nazvao božji  grb i božji pleter, jer oni nam otkrivaju tajne današnje genetike. Hrvatski grb sa 64 polja nije dovoljno razumljiv, ali nam definitivno otkriva 64 kromosoma – 32 muška i 32 ženska – umjesto današnjih 46. Međutim, genetika ih još nije otkrila, mada se dugo pričalo o mogućom  47-om kromosomu. Sa druge strane, hrvatski pleter nam otkriva spiralu gena, a to je unutarnji motor svake najmanje žive stanice. Kromosomi imaju u tlocrtu oblik svastike, ali mi ih u genetici prikazujemo okomito na os vrtnje  pa toga nismo ni svijesni. Geni su dio kromosoma, a kromosomi imaju bezbroj kombinacija.

Međutim, krpmosome  možemno vidjeti preko mikroskopa, a njihov drukčiji obilk je samo projekcija na horizontalnu ravninu i zbog toga nam izgledaju po obliki drukčiji, manji ili veći. Naboji se miču gore i dolje istovremeno, a naboji se nalaze na kraju četiri kraka svastike.

Na tom pleteru možemo vidjeti dvije tkivne mase ili cijevi unutar koje se nalazi šupljina. Kroz njih teče krv koja stvara magnetsko polje uz pomoć kojeg komuniciraju sve žive stanice i svaki stvor, pa i čovjek. To je slično šupljoj bakrenoj žici kroz koju teku naboji, a prostor je ispunjen pozitivno i negativno nabijenim nabojima. Zamislimo načas koliko bi električne energije uštedjeli da su nam takvi električni vodiči, a za to imamo tehnologiju. Sve ovo iznosim da bi ukazao kako ni danas ne razumijemo strukturu unutrašnjosti našeg planeta.

Upravo poznavnje te strukutre bi moglo riješiti energetske probleme našeg planeta, bez ikakve opasnosti po zdravlje ljudi ili prirode. Mislim da je struktura našeg planeta drukčija od one koja nam se nudi danas. Ako je to istina, imali bi hladnu fuziju bez visoke temperature jer bi imali grijanje i hlađenje zahvaljujući pozitivnim i negativnim nabojima. Danas se bacaju velike količine novca da bi proizveli fuziju, ali taj eksperiment je utemeljen na principu baterije. Da bi proizveli fuziju, moramo koristiti spin, dakle, perpetum mobile, a to se ne koristi u fuzijskom eksperimentu u Francuskoj.

Nema sumnje da je fuzija moguća, ali moramo promjeniti  pristup današnjoj znanosti. Ne samo da možemo imati fuziju nego možemo imati prenos informacija bez satelita i bez visokonaponskih odašiljača.

Srećko Radović