Skandal: Djelatnik VSOA-e pred vojnicima HV-a nazvao Dan sjećanja na žrtvu Vukovara dernekom i zapovijedio posebne mjere prema Tromblonu!

0
8307

Dobili smo vrlo povjerljivu informaciju iz naših tzv. tajnih službi o angažmanu djelatnik vojnika  vojarne 5. gardijske brigade „Slavonski Sokolovi“ iz Vinkovaca u svezi osiguranja povorke na Dan sjećanja 18.11. 2017. godine u Vukovaru.

27 profesionalnih vojnika trebalo je osiguravati sam skup na dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u Vukovaru iz vojnog kontigenta te vojarne. 12 pripadnika je bilo iz jedne postrojbe te 15 iz druge postrojbe. Djelatnik VSOA-e je došao na predavanje ovoj 27-morki. Kao što su nekada u JNA dolazili bezbednjaci ili politički komesari.

-Prvo što je ovaj diskutabilan lik rekao pred 27 djelatnika HV-a je rečenica da treba istrpiti par sati tog derneka i sve će biti u redu. Na tu rečenicu svi su se vojnici u čudu pogledali, ali tek je jedan od njih reagirao na ovaj neprimjeren riječnik. Kuda idu naše nesposobne službe ovim potezom postalo je jasno…

Ponašanje prem srpskim provokatorima ovako je opisao smušenjak iz VSOA-e: -ako vas pljuju, vrijeđaju ne reagirajte, ali ako nekakve ekscese pokrene Petar Janjić Tromblon odmah ga uhititi. I na tu neokomunističku budalaštinu isto su vojnici reagirali, a jedan od njih je odbio takvu zapovijed.

Drugi dan je isključen iz osiguranja jer nije želio provesti volju ovog špijunskog smušenjaka. Država u kojoj je Tromblon državni neprijatelj, a Pupovac prijatelj, država u kojoj se general otruje, otrovana je do srži odurnim ljudima kao što je ovaj časnik VSOA-e.

HOP