Dok je Tuđman vladao, udbaši su bili prestrašeni i poslušni, ali nakon njegove smrti su nam nametnuli fašizam kao ucjenu

0
3211

HDZ nije više Tuđmanov HDZ i trebalo bi  ga ili očistiti od kosovaca i udbaša ili ga ostaviti da što prije nestane. Dok je Tuđman  vladao, oni su bili prestrašeni i poslušni, ali nakon njegove smrti su nam nametnuli fašizam kao ucjenu i kao ideju vodilju za stvaranje hrvatske države. Najgore se ponašaju hadezeovski sabornici jer ih treba samo 4 (četiri) da uklone remetilački faktor u stranki i državi koji polako i sigurno uvodi diktaturu u RH. Nema nikakve sumnje da udbaši i kosovci iz HDZ i SDP-a surađuju i ruše krvlju stečenu hrvatsku državu.

Kosovsko udbašku bandu vodi okorjeli udbaš iz HDZ-a koji je uz pomoć kosovaca i udbaša iz HDZ-a i Mosta srušio Karamarka i na čelo HDZ-a postavio nesposobonog i taštog Plenkovića. Taj isti udbaš je osnovao i Most koji je rušio  Karamarka jer je naredio Plenkoviću da se odrekne koalicije sa Mostom odmah nakon pada Karamarka bez posljedica, što znači da i Most ima pedigre kosovsko udbaški. Plenković je uveo totalnu diktaturu, ali mnogi  Hrvati nisu toga ni svijesni. Pogledajmo ponašanje medija jer on preko starog kadra – kosovaca i udbaša – kontrolira HRT i HINU, a preko mlađih kosovca i udbaša kontrolira facebook, sve elektronske i tiskane medije te nas udbaškim metodama obmanjuje i drži u informativnom mraku.

Za Most će glasati samo bivši komunisti, udbaši i kosovci kao i za Živi zid, kojeg su osnovali kosovci i udbaši iz SDP. Naš omiljeni udbaš cijelo vrijeme izvrsno namješta bilo kakve izbore ili izmjene Ustava prema kosovosko udbaškim potrebama i zbog toga ga treba pod hitno ukloniti iz hrvatske politike. On štiti komunističke, kosovske i udbaške lopove i komunističko partizanske zločine. On je doveo dio HNS u koaliciju sa HDZ-om, a jadni hadezeovski sabornici to su prihvatili bez pogovora jer nisu tada niti danas razumijeli njegove namjere. Ne vjerujem da su svi hadezeovski sabornici radili za KOS i UDB-u, ali njihov oportunizam izaziva sumnje kod mislećih ljudi.

Naš udbaš imenuje u Ustavni i Vrhovni sud sudce sa kosovskim i udbaškim pedigreom, a to nam najbolje potvrđuju njihove odluke. On imenuje državne tužitelje i preko njih prikriva komunističke, kosovske i udbaške zločine. On nameće zakone kojima se štite ratni profiteri i lopovi te pljačka hrvatski narod preko zateznih kamata i ovrha kad gospodarstvo umire. Da bi prikrio kosovsko udbaške pljačku, žrtvovao je Sanadera, ali osuditi čovjeka zbog izmišljenih afera je samo po sebi zločin. Tko misli da je Turudić dobar sudac, taj ne razumije ni istinu ni pravdu. Taj ne zna što je zdravi razum. Što se tiče Sanadera, njegova presuda je bila sramotna. On je žrtva kosovsko udbaških pljački, u kojima je djelomično sudjelovao, i koje nikad nisu procesuirane. Sve udbaške pljačke su natovarene na Sanaderova leđa. Umjesto da se Turudića ukloni iz sudstva, on je promoviran, ali takva presuda je tražila njegovo udaljavanje iz sudstva.

Sjetimo se samo suđenja hrvatskom branitelju Hrastovu? Za sudce Vrhovnog suda ne bi trebalo biti sram? On je obranio Karlovac od četnika, a sudci našeg moćnog udbaša ga kazne zatvorom i sada traže da državi nadoknadi megalomansku štetu koji je četnicima isplatila RH, dakle, odšetu koju su dosudili kosovsko udbaški sudci. Ili, sjetimo se Tomislava Merčepa. On je osuđen na temelju lažnog svjedočenja nekog kosovca, mislim, Sulića koji je te Hrvate naveo na zločin  u ime KOS-a. Merčep nema nikakve sveze sa tim zločinima, ali je ipak osuđen. Više od 20 godina su progonili te branitelje sve dok nisu bacili ljagu na hrvatske branitelje i hrvatsku državu.

DORH je dakle progonio samo hrvatske branitelje, ali ne i srbijanske zločince koji su potvrdili svijetu svoju humanost vađanjem očiju, siječom jezika i seksualnih organa, nabijanjem živih ljudi na kolac ili vađenjem srca živom čovjeku. DORH je najveća hrvatska sramota jer je počinio izdaju hrvatskih branitelja i hrvatskih interesa. Generalu Norcu se sudilo na temelju lažnih svjedočenja jer su Srbi svoju svirepost pripisali Hrvatima, a to je kupila sudkinja Ika Šarić. Zar mi trebamo poštivati presudu Ike Šarić? Tko je ubio Đuru Brodarca?

Teško je danas povjerovati da su puč protiv Tuđmana organizirali samo Manolić, Mesić, Boljkovac i Degoricija već je u taj puč moralo biti uvučeno više mlađih udbaša i kosovaca. Vjerujem da je u taj puč bio uvučen i hadezeovski  okorjeli i licemjerni udbaš. Bio je jedno vrijeme u nemilosti Tuđmana, ali se iz toga izvukao. Vrhunac svoje udbaške karijere postigao lažnom optužbom Sanadera uz pomoć Jadranke Kosor. Sanaderu je uništena politička karijera i život, a svi udbaši i kosovci su amnestirani. Tako je legalizirana sva udbaško kosovska pljačka u RH, narod podijeljen zbog svoje naivnosti i ignorancije te dovedena u pitanje opstojnost hrvatske države i naroda.

Posljednja njegova odluka je bila uklanjanje hosovske ploče u Jasenovcu samo da bi na vlasti zadržao svoju novu lutkicu – Plenkovića koji vlada uz pomoć Pupovca i HNS. Kako vidimo taj hadezeovski udbaš je nemilosrdan i osvetoljubiv i mišljenja sam da bi ga hadezeovci trebali ukloniti iz svoje stranke. On je u nemilost doveo sve hrvatske branitelje i doveo u pitanje opsatanak suverene i nezavisne hrvatske države. Uklanjanjem hadezeovskog udbaša  iz politike pasti će i Plenković pa se nadam da će hrvatski narod napokon postati slobodan i sam na referendumu odlučivati o novom Ustavu jer RH treba novi politički sustav umjesto komunističkoga. Građani će nakon toga sudjelovati u donošenju zakona jer ne mogu zastupnici donositi zakone protivno volji birača.

Mi kao odgovorni pojedinci možemo i moramo o tome odlučiti ako želimo sačuvati hrvatsku državu i narod. Protivnici hrvatske države su ipak u manjini, a ostalima treba ukazati  na mane i klopke političkog i izbornog sustava koji nam nameće hadezeovski udbaš. Zar ovaj tekst ne pokazuje da nisam slobodan u demokratskoj Hrvatskoj, a niste ni vi? U Hrvatskoj je i dalje ozakonjen verbalni delikt u drugom obliku koji narodu oduzima slobodu. Što mislite tko je tvorac tog verbalnog delikta? Tako su Hrvati umjesto suverena u demokratskoj državi postali robovi kosovskih i udbaških političara.

Srećko Radović-pismo čitatelja

HOP