U sukobu partizanovih navijača sudjelovalo šest četnika početnika iz Hrvatske

0
4945

Totalni kaos zavladao je tijekom 156. Srpskog derbija u kojem je Partizan dočekao Crvenu zvezdu.  Kurir piše da  je došlo do velike tučnjave navijača te su neki tribine napustili krvavih glava. Sukob se dogodio na jugu stadiona gdje se grupacije sukobljavaju zbog prevlasti oko dilanja droge. Potukle su se dvije četničke bande povezane sa dilanjem droge.

6 četnika početnika sudionika ovog krvoprolića su državljani Hrvatske I. M., S. M., H. B., J. P., A. F. i D. T.. Svi  su oni sudjelovali u žestokom frakcijskom sukobu navijača Partizana na stadionu tijekom utakmice. Isti su osuđivani.

.

Mejnšit mediji iz Hrvatske izvještavaju javnost kako se radi o Hrvatima. Radi se o šestorici četnikoljubaca iz Hrvatske koji kod nas uživaju sva prava.

Nisu javili mediji da su otišli tamo preko Srba koji imaju Hrvatske putovnice, da su pokušali pomoći djelu Grobara koji drogu nabavljaju u Hrvatskoj, ovi drugi  su iz suprotnog tabora što su ih razbili jer vjerovatno imaju svoje tržište…..sigurno ne iz Hrvatske.

Četnički pokret bio je u prvoj Jugi razvijen na Krku, a njegovi glavni akteri bili su Hrvati. Rađa li se sličan cirkus ponovo?

HOP