Pokvarenjaci: Jakovčić, Bernardić, Maras, Beus traže da se oduzmu odličja Praljku, ali ne traže isto za Tita!

0
4468

Brenardić je krenuo u boj za prava logoraša u BiH nakon presude u Haagu, jer to je znatno lakše nego pomesti gnoj pred svojim vratima. Bernardić je došao na čelo stranke koju su Milanović i Račan uništili, rastjeravši koliko toliko hrvatski nastrojene Kalinića, Tomca, Bandića, Arlovića, a da bi uhljebnica bez značajnijeg staža Milanka Opačić drmala tom tragikomičnom komedijom godinama. Za to vrijeme Milanović diže kredit u udbaškoj LHB banci tri milje eura, kao da ima tvornice, braco Krešo se počinje motati oko vjeroelektrana, sve to izgleda sumnjivo, ali to Bero ne može skužiti… Napada kradeze, jer ipak je on u poštenoj stranci dugih prstića (SDP).

Sada se brine o logorašima, oduzimanju odličja Praljku, ali zanimljivo da slavi zločinca Tita koji je pobio oko pola milijuna ljudi. Tito i komunisti su pokrali svu privatnu imovinu koju su do temelja uništili. Završetak uništenja događa se pod njihovim kadrovima u Hrvatskoj.

Jakovčić se bori protiv fašista u EU, ali ne vidi fašizam u IDS koji je pokrao kompletnu Istru i sve uništio, pa bi sada svoj lopovluk prikrili odcjepljenjem od Hrvatske.

-Ne daj Bože da se stanje u institucijama u Istri prelije na Hrvatsku.
Da pojednostavim- korupcija, kriminal, droga, medijska cenzura, pretvaranje javnog u privatno, razna pogodovanja, mešetarenja zemljištem, nepotizam, izvlačenje novaca iz javnih poduzeća, zastrašivanja, tužbe za izgovorenu riječ, sumnjive smrti istarskih pročelnika i službenika… Ruka pravde, gdje si? Koliko će to politički Zagreb tolerirati ili ruka ruku mije?-piše Damir Kajin.

Inače glavni talijanski fašist Mussolini kojem i danas stoje obilježja na rimskom stadionu prvo je bio komunist. Isti drek drugo pakovanje.

Maras je isto pun brige za logoraše u Bih, ali mu ne pada napamet prozvati muslimane u BiH za strašna zvjerstva nad Hrvatima.  Po haškim presudama muslimani su za toliku količinu zvjerstva dobili 8,5 godina, iako su tisuću puta više napravili zla od Hrvata. Marasa ne zanima što su Simatović, Stanišić i Šešelj čak i oslobođeni presude u Haagu prvom presudom…takav sud njemu je mjerilo…

A o Beusu, lažnom Nijemcu, kojem je otac musliman što reći nego da je prije par mjeseci osuđen kao urednik HNS-ova glasila u V. Gorici jer je klevetanjem gotovo uništio lokalnog privrednika. Sve su to pošteni titovi pioniri koji zločinca štuju jer je klao i ubijao Hrvate, a Praljak im silno smeta…

HOP