Keleminec održao skup podrške Merčepu u zemlji četničkih spomenika koja ne traži izručenje koljača iz Škabrnje Vidovića!

0
3661

U 11 sati Dražen Keleminec ispred stranke AHSP-a održao je skup podrške Tomislavu Merčepu na glavnom gradskom trgu, jednom od ratnih zapovjednika obrane Hrvatske, koji se nalazi u glinskom zatvoru zbog odsluženja kazne.

20171223_112149

– Dok po Srbiji se mirno šeta ubojica iz Škabrnje i nekadašnji tjelesni čuvar Šešelja i Vučića niški specijalac Vasilije Vidović,  ratni zapovjednik  obrane Hrvatske Tomislav Merčep čami u zatvoru. Policija u Hrvatskoj čuva četničke spomenike zbog navodnog mira u ” srpskim selima” , a vlast tolerira njihovu izgradnju i podizanje spomenika srpskim zločincima. Zato pred blagdane prosvjedujemo protiv takve politike i želim blagdanski ugođaj i Merčepovoj obitelji.- rekao je Keleminec.

Iz krugova tzv. braniteljskih zvijezda koje svakodnevno iskaču iz pašteta a zapravo su zastupnici vladajućih jako zamjeraju ovaj skup kao i skup protiv Pupovčeve tiranije koji je jedini organizirao Keleminec. Smatraju da ima boljih načina. Vjerojatno je to šutnja i ispunjavanje svih želja Pupovcu, četnicima, srpskoj nakaradnoj crkvi, dok bolesni Merčep trune u zatvoru.

HOP