Srpske Novosti niti slova nisu napisale o S. Miloševiću (osuđenom dileru droge) glavnom suradniku Pupovca!

0
1523

Novosti u svom broju opet su iznijele dokument osude Velimiru Bujancu. Zanimljivo da se o tome dokumentu stalno raspravlja, ali niti slova o Saši Miloševiću, o kojem smo jedini iznijeli istinitu priču da je ovaj novinar nakon odlaska sa HRT-a postao diler droge, koji je nakon izvjesnog vremena i osuđen za dilanje droge.

Danas je taj čovjek desna ruka Milorada Pupovca. Zajedno sa Pupovcem mulja sa sredstvima u SNV-u. To isto ne zanima previše Cvitana.

Neki od izvora našeg portala tvrde da je napad iz Novosti krenuo na Bujanca iz američke kuhinje, jer je Bujanec ugostio profesora Šterca koji se zalaže da Hrvatska mora voditi natalitetnu politiku kao i Orban, a koji je pak noćna mora američkoj diplomaciji, jer ima  dobre veze sa ruskim predsjednikom Putinom. Bilo kako bilo  u ovoj situaciji Šterc je u pravu.

sale kurton 2

Milorad neka prvo pomete pred svojim vratima, od Miloševića pa do odvjetnice Dragana zločinca Kapetana Slađane Čanković, a koja falsificira potpise klijenata i brani interese SNV-a na čijem je on čelu. Da ne govorimo da je na čelo Vrginmosta Pupovac postavio Dragana Jovičića koji je granatirao Karlovac za vrijeme oslobodilačkog rata u Hrvatskoj.

Novosti su list koji o korupciji, nepotizmu, oko Pupovca nikada niti slova nije napisao…neovisno do Beograda…

Hop