Bernardić oformio svoju vladu tragikomičnih narikuša sa talibanom Matićem na čelu kolone

0
2845

Boris Lalovac, Siniša Hajdaš-Dončić, Mihael Zmajlović, Arsen Bauk i Orsat Miljenić- ekipa su iz milanovićeva tima najgore vlade EU na koju računa Bernardić.

Spas koji će ponuditi Bojan Glavašević spasiti će građane. Uz njih glavna uzdanica Bernadiću biti će taliban Matić. Matić je udruge branitelja nazvao talibanima, pa je prema tome on kao branitelj vjerojatno isto taliban, s time da se on negdje borio po Siriji sa svojom ljudskom glupošću.

Čini se da je Bernardić u svoju vladu okupio one koji ga ruše, da ga prestanu rušiti i one koji mu se uvlače… s pravom je to njegova vlada, vlada koja bi njega održala na čelu SDP-a, ali to nije bolja vlada od ove plenko-pupovčeve komedije. 

SDP nam nudi kroz svoj rad kontra  cirkus kradezea. Stranka dugih prstića pita di su pare, kao da smo negdje u Turskoj…toliko mrze hrvatske riječi da su im draži i osmanlijski isprdci od jezika…oni pitaju kradeze, a nema što zajedno nisu upropastili… Najodurnije izgleda kada prepotentni Bernardić pita kradeze o novcu, dok mu je bivši pajdaš Milanović uništio HEP, a Račan INA-u i ustoličio nekakvu bradatu crkvu da nam vodi pravoslavlje u Hrvatskoj…ma di je tebi pamet Bernardiću?  Tko će nas spasiti? Glavašević i Matić? Ili možda neki uvezeni talibani u SDP-u?

Prema najnovijim namještenim anketama 24 časa i jutarnjo-večernjih sranja spasiti će nas Pero Krivotvoritelj i Slinčić. Oni pjevaju i plešu sa četnicima i spas su za Hrvatsku, uostalom što će Hrvatskoj Bero i njegovi titovi lovokomunisti? Još kada sa Peđom zapevaju Thompsona ima da Bora Miletić i njegov kradoIDS sa svojim JNA kadrom padnu u dilirijum od stručnosti.

Zamislite vladu sa prepamtenim Glavaševićem, talibnom Matiće, lepo našmrkanim Borom iz idealno destruktinog sranja iz Istre, partizanskim junakom Bernardićem, Peđom od Istre, samo još fali Slinčić i svi mogu zapjevati onu staru; ” po šumama i gorama  idu čete partizana i ne znaju što dalje “…

HOP