Sav jad naše desnice prikazuje se u enormnoj moći Frljića koji ih ismijava i stvarne nemoći da se to zaustavi!

0
3201
Zagreb, 12.03.2016 - Konferencija za novinare Antifašistièke lige RH povodom prošlotjednih provala - poruka intendantu rijeèkog HNK-a Oliveru Frljiæu. Uz Olivera Frljiæa, o provali je u njegov stan i stan njegove djevojke u Zagrebu, su na konferenciji govorili i Vesna Teršeliè te Zoran Pusiæ. Na slici Zoran Pusiæ i Oliver Frljiæ. foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ ik

Sav jad i bijeda naše desnice očituje se u izrugivanju bosanca Frljića.  Dok on urla o nekakvom filoustašvu desnica sve to nemoćno promatra. Zašto? Jer je prvenstveno hadezeova desnica rasprodala medije.

Tuđman u svoje vrijeme imao je ogromne mogućnosti rasprodati medije. Nije mu padalo na pamet. Poslije njegove smrti svi vodeći mediji su rasprodani. Danas ih kontroliraju Srbi preko Austrijnaca. I povijest se ponovila. Baš Austrijanci su izmislili Srbe za progon Hrvata.

Od 2000. godine izmišljene su mnoge pljačkaške udruge koje progone tzv. ustaše, dok titini komunisti u miru pljačkaju Hrvatsku. Od 32 medija iz Hrvatske čije informacije koriste svjetske novinske emisije čak 28 su prosrpski i projugoslavenski orjentirana.

U takvom omjeru jedino se donekle izdigla Željka Markić, ali prema kapitalu koji kraj nje stoji, itekako amaterski i mizerno, jer čitanost njenog medija i našeg je gotovo identična. Čak je i dizajn portala HOP preuzela. Od televizijskih emisija jedino Velimir Bujanec ima ulogu na desnici, što govori koliko je desnica medijski primitivna, ne razvija daljnji medijski prostor.

Zapravo svi ostali desni mediji su ugušeni. Jedan je od razloga što takva desnica guši slobode ostalih desnih medija. Što mi to zapravo imamo? Ono što i zaslužujemo.  Da nas trećerazredni glumci vezani na neokomuniste maltretiraju i zamislite gluposti oni progone ustaše!

Nekakvi Torjanec ili Vili Matula, potpuno nezanimljivi glumci progone ustaše! Pa nije li to smiješno? Progone ustaše dok su sve komunisti pokrali! Ne znam baš da bi Torjanec i Vili bili tako glasni da je kraj njih stvarni ustaša Boban, Francetić ili Luburić?! Jedino je za njih ustaša, a zapravo nosioc crvene knjižice Anto Đapić… nekakav Milinović koji se kleo u partiju i Tita još 1990. godine?!

Pa zar bi kraj stvarne desnice mogao netko skinuti ploču HOS-a iz Jasenovca, i to zvjerski izmasakriranih bojovnika i šutnuti u šumu? Pa kome išta znače spomenici u šumi, ma kako god značajna bila! Život se odvija na ulici. U ljudskoj vrevi. Tu se pamte imena.

Naša desnica je jad i bijeda, pa zato i ovakvi bijedni kulturni jadnici poput Torjanca, Obuljen, Hribara, Matule, Urše i Frljića frlje po kulturi i žele stvoriti svoju partizansku nekulturu, koja je sve pokrala i sada glumi da je u Jugi bilo bolje. Pa isti kadar iz Juge vlada Hrvatskom. Isto sranje drugo pakiranje…Isto sranje se pakira i u Srbiji. Vuk Drašković bio je desna ruka Mike Špiljka, glavne komunjare u Jugi…Vojislav Šešelj na početku rata prozvan je crveni vojvoda jer je bio komunjara, a tako je i danas…Pljačkaju svi oni zajedno, a nama nude flaše, boce po kontejnerima i prodaju muda pod bubrege da je u Jugi bilo bolje…Juga je bila sranje, a iz Hrvatske su te lijenčine i niškoristi napravili novo sranje. I sada kada je narod bijesan zabranjivali bi govor mržnje, nakon što su ju posijali. Hrvatima su sve krivi Srbi. Srbima su sve krivi Albanci, a Slovencima pak sve su krivi Hrvati…narod je sam kriv što sve ovo trpi i poglavito korupciju u policiji i pravosuđu!

U Vrginmostu živi obitelj Dragić koju zlostavljaju lokalni Srbi, govore ocu djece da je oženio ustaškinju. Djeca imaju dijagnoze na osnovu toga zlostavljanja. Niti jedna udruga civilnog društva nije reagirala jer ona nije ništa drugo nego politička organizacija koja štit samo srboslavene, kako bi širila mržnju prema ostalima. Policija ne radi svoj posao jer čuva tri glasa Milorada Pupovca u Saboru. Baš njegovi ljudi rade najveća sranja na terenu i bez obzira što su neki od njih osuđeni za pljačku državnih sredstava, oni i dalje normalno egzistiraju u vlasti. O tome je progovorio general Lukić, ali beogradski “đak” Božinović tvrdi da nema problema. Prilažem dijagnoze jer očito su i liječnici i naši novinari lažljivci, a on i njegovi policijoti poštenjačine.

jasmin3

jasmin

U samom mjestu više je za mir napravio HOP portal nego lokalna policija. Što će nam onda policija u Vrginmostu? Kako smo u tome uspjeli? Za razliku od nekog Vilija, Obuljenke, Hribara i Frljića, lokalni Srbi ne misle da smo ekstremisti i prokazali su svoje lopove, lokalnima Hrvatima dozlogrdili su tzv. domoljubi koji su se prodali četnicima i Birou Krajine (izbjegličkoj vladi u Beogradu). I zato smo prijetnja. U Srbiji šef Biroa Krajine urla na srpskoj televiziji da smo svi mi ustaše na HOP-u, a u Hrvatskoj to urlaju pridošli Bosanci i njihove hrvatske sluge. Ali narod se neda prevariti. Dosta im je sranja… Izmišljenih vođa, poput seljačine liliputanskog izgleda Milana Busića kojeg veliča četničko glasilo Banija rs, a koji je bijedni švercer, jadnik, silovatelj i kockarska niškorist. Takav Srbe neće spasiti. I to im je jasno. Mali govnar kojeg lokalna policija ne može smiriti, jer je lik zapravo plačen da radi sranja i dijeli Srbe i Hrvate…Dok on radi gluposti i narod se svađa, čelnici općine i lokalnog komunalnog pokrali su sredstva…naravno o tome u onih 28 medija nema niti slova jer Pupi je faca sa tri glasa u Saboru za propale Plenkovićeve projekte. Do kada tako?

busić smeće

Pred pupovčevim dvorima palio je novi Feral ili po novom Novosti nekadašnji dopisnik Tanjuga iz Rijeke srpske nacionalnosti…ovi pokvareni mediji umjesto da su o tome brujali danima, jedva su dva članka sročili…O hadezeovcu koji navodno mlati ženu dva tjedna su drobili…toliko o medijima…

 

žarimo i palimo

Jedino su se složili i desni i lijevi mediji da je Dražen Keleminec ekstremista. Čime? Zato što lijepo gore Novosti koje je zapalio Keleminec? Pa više su Novosti napravile huškanjem na paljenje naših šuma i okoliša nego što je jedan primjerak tog lista “ugrožen”, u kanti izgorio , pred masom policajaca sa kamerama, koji su glumili HAVC i Hrbara….da onog Hribara koji daje lovu za lažne filmove o ubojstvima branitelja…ma koga vi skupa radite budala…

pupi 2

NAŠE PRAVSUĐE TVRDI DA NOVOSTI NE POTIČU NA KAZNENA DJELA?!

bajić

Da li je ovo razlog što Novosti su oslobođene odgovornosti?Na dan paljenja Novosti metar dalje pijuckaju kavu ex vojni sudac (JNA) Bajić i predavač u kumrovečkoj školi Pupovac.

O kakvim to vi ustašama u Hrvatskoj govorite dok djeca oficira JNA vode ovu državu ? Plenković sin majorke JNA, novinari Slavica, vojni sudac JNA Mladen Bajić, djeca JNA kadra:  Stanković, Trbović, Bolković, Rašeta, predsjednik novinarskog društva Saša Leković, udruge Zoran Pusić (liliputanski zastavnik JNA), Teršelička (kćer oficira) i šef IDS-a Miletić sin oficira JNA, na tisuće drugih…drugim riječima debilizam kretenske tvorevine Jugoslavije prelio se na Hrvatsku, koju danas jednako potkradaju veliki “antifašisti” i brinu se da ne dođu ustaše natrag, jer treba krasti do besvjesti i tjerati Hrvate iz Hrvatske, da bi naselili Frljiće, Jergoviće, Markovine, a ovi nastavili ismijavati Hrvate … Hrvate koji su porazili JNA kadar i potuklih ih do nogu u Hrvatskoj i BiH.

OVO JE JNA- HRVATSKA na medijskoj i političkoj sceni.

novosti1frljic-u-becu

Toliko agresije u ovim slikama, a ti isti upiru prstom u ustaše…Agresija, krv uvijek izaziva sličnu reakciju.

Igor Drenjančević

HOP