Plenković (sin majorke JNA) spasio našmrkanog sina oficira JNA Miletića i IDS, a ne Uljanik!

0
6148

U zadnjih 8 godina broj državnih poduzeća se povećao, kao da se vraćamo u socijalizam-drpizam. Za čak 300 novih poduzeća. Umjesto da to bude alarm, naši mediji sve tvrtke proglašavaju od strateškog značaja.

INA je prodana MOL-u, rafinerije su upropaštene, derivati se rade u Mađarskoj, prodana su najunosnija polja u Siriji i Sibiru Rusima, crpke po BiH Lukoilu, a Plenki bi vraćao taj jad koji je ostao…komedija. INA služi kao krava muzara za finaciranje sportskih priredbi, političkih kampanji, zapošljavanje uhljeba i kao takva silno je bitna za građane…Nije bolje niti sa HEP-om. Uništen. Postrojenja bez nadzora, kupuje se struja preko Srbina Vuka Hamovića ( sina partizanskog heroja), naravno najskuplja i služi za uguzivanje uhljeba, ljubavnica i finaciranje političkih kampanja. Zarada je u plusu zahvaljujući trdaicionalnoj šutnji hrvatskih građana, koji kada se pobune, hepovci isključuju preskupu struju.

Dopis Ministarstva gospodarstva_Uprava za energetiku i rudarstvo_1.4.2016

 

Novi cirkus izveo je istarski Uljanik. U Istri nakon što je IDS sve pokrao i uništio odlučili su se odijeliti od Hrvatske, kako bi izbjegli pravosudnu odgovornost. Policija i sudstvo u Istri je IDS-ova komedija. Zatvorska ptičica u Istri je preuzela medije. To nikoga tamo nije brinulo. Uz silne uspjehe Uljanika, kako oni to kažu u Istri, Uljanik je propao, a medžerska elita za to je dobivala ogromne plaće. I što se sada dosjetio Plenki?

Dati jamstva Uljaniku, da bi ga i dalje vodila ekipa koja ga je upropastila.  Nema čak ni istraga u svezi pada Uljanika…Umjesto da je prodan najboljem ponuđaću…naravno da nije mogao biti prodan stranim investitorima jer to znači da će svi uhljebi biti izbačeni iz Uljanika, a više se neće financirati politički cirkusi u tvrtki. Zato jedino dolazi u obzir da ostane u rukama države ili naših tajkuna, što znači potpuno isto. Sličan put kao Agrokor. To se kod nas zove strateška tvrtka.

Politički Plenki je spasio sina oficira JNA Boru Miletića, da bi ga umirio, jer dečec kada se napuši odmah bi htio republiku Istru sa svojih 150 000 sljedbenika…nešto kao i kada se napije Jovičić u Vrginmostu pa urala da je to Srbija. Jednog i drugog podržava ova sjebana država.

U Hrvatskoj nema novih investicija, investitora, jer političkim lopovima odgovara krađa, lopovluk, mito, korupcija i sve bi se to prekinulo kada ne bi bilo financiranja iz mnogih uspješnih tvrtki i sponzorstva, odnosno kada bi strani investitori zatvorili slavine.

boris-miletic-dnevnikhr

ISTRA

Zbog komunista i njihove djece nema šanse da nam bude bolje. Oni odbijaju sve stvarne investicije, jer bi tako izgubili moć, novac i stalne izvore financiranja, odnosno velike tvrtke. Ovako se stalno izmišljaju restruktuiranja i glupiranja na račun poreznih obveznika. Umjesto da porezni obveznici tome kažu dosta kao u Rumunjskoj, oni se iseljavaju da bi se naselili novi Frljići i nama objašnjavali kako smo genocidni i moramo van iz ove bogate zemlje, da bi oni proširili svoje kretenske ideje . To vam se u ustavu zove izdaja nacionalnih interesa, a u našoj politici restruktuiranja gospodarstva…

HOP