Nepravomoćno osuđeni pupovčevi teroristi na čelu Vrginmosta za korupciju

0
4513

Dugogodišnji člana SDSS-a i pupovčeva desna ruka u Vrginmostu i općini Gvozd Branko Jovičić osuđen je zbog netransparentnog trošenja novca od strane općine, kada je bio dugogodišnji načelnik.

Ovaj terorista iz pupovčevog šešira prepunog lopova i prevaranata zajedno za šefom komunalca Milojevićem potpisane fiktivne naloge isplaćivao je bez da su radovi odrađeni i napravio ogromnu štetu općini.

Jovičić je za vrijeme rata gađao topovima Karlovac i time stekao veliko povjerenje Milorada Pupovca, koalicijskog partnera Plenkovića. Sin od Jovičića poznat je po bacanju barjaka hrvatskog u školski toalet. Jovičić je prije godinu dana branitelje izbacio iz prostorija općine.

Na presudu šef lokalnog komunalca u kojem se isključivo zapošljvaju stranački kadrovi nije se žalio.

Zanimljivo je isto reći da cvjeta i biznis žene od šefa komunalca, koja brine o starim i nemoćnim Srbima, kojima redovito uvaljuje pri obilasku političke simbole SDSS-a, kalendare i slične stranačke propagandne materijale. Iako je istoj posao isključivo se brinuti o starim i nemoćnim ljudima toga kraja, čini se da je situacija slična onoj u ličkom selu gdje je rodna kuća Milanke Opačić, Vrhovine. Koristi se gužva za skupljanje političkih bodova.

HDZ-Pupi mediji -koalicijski šute o ovome skandalu.

HOP