13.6 C
Zagreb
Nedjelja, travanj 28, 2024
Home Politika Zemljo otvori se: Izjava predsjednice nakon smrti masona Hanžekovića govori za koga...

Zemljo otvori se: Izjava predsjednice nakon smrti masona Hanžekovića govori za koga radi?

0
4562

– S tugom sam primila vijest o smrti poštovanog gospodina i moga prijatelja Marijana Hanžekovića. Dugo se strpljivo i hrabro borio s teškom bolešću, s vjerom u ozdravljenje, u dobro. Tako je živio cijeloga života. Predanim radom izgradivši uspješnu odvjetničku karijeru, bio je, kao i mnogi članovi njegove obitelji, kojom se ponosio, istinski humanist, često podupirući mnoge akcije i pothvate za opće dobro, nikada to ne ističući. Bio je čovjek koji je mnogima bio istinski prijatelj, spreman pomoći kad god je trebalo. Njegovom smrću izgubili smo ne samo jednoga od najuglednijih hrvatskih odvjetnika nego i čovjeka koji je iskreno živio vrednote humanizma, u koji je vjerovao. Takva ću ga pamtiti zajedno sa svima koji su ga cijenili i voljeli.

Poštovana obitelji Hanžeković, primite izraze moje iskrene sućuti, napisala je predsjednica Grabar-Kitarović.

Sad znamo tko je Kolinda – Grabar Kitarović

Probudi se, konačno, hrvatski narode

Danas je u Zagrebu u 66. godini umro odvjetnik Marijan Hanžeković. Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izdala je priopćenje u povodu smrti njezinog prijatelja Hanžekovića. U toj izjavi, između ostaloga, posebno je istaknula  kako je pokojni odvjetnik Hanžeković, čovjek koji je nemilosrdno i bezskrupolozno pljačkao najsiromašnije dijelove hrvatskog stanovništva, i na njima se silno obogatio, “bio istinski humanist”.

Svatko tko zna tumačiti tu izopačenost, mora sada doći do spoznaje – tko je, što je i za koga radi predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Prema pisanju današnjeg Jutarnjeg lista, “djed Marijana Handžekovića bio je mason, a otac partizan”. Također, današnji Večernji list je objavio “kako Hanžeković nije skrivao da je bio mason i član Trilaterale”.

Uvijek sam govorio i pisao kako će Kolinda Grabar-Kitarović svoje pravo lice otkriti u ovakvim trenutcima, kad na drugi svijet budu odlazili njezini prijatelji koji su tijekom svojeg života, za đavolske ideje i planove, radili protiv vitalnih interesa svojeg vlastitog – hrvatskog naroda. Sreća je što postoji Bog i što nitko na ovom svijetu ne živi vječno, a posebno ne zli ljudi, koji su cijeli svoj život pokušavali dokazati kako nema Boga.

Hrvatski narode, nemoj vjerovati Kolindi Grabar – Kitarović ni onda kad nas svojim velikim osmjehom i domoljubnim porukama pokušava uvjeriti da radi u interesu Hrvatske.

Izvor spasimo Hrvatsku

Hop

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com