Novi plan za regiju: Uništenje Hrvatske države i proglašenje Hrvata genocidnim narodom!

0
18831

Ono što naša “pijana” diplomacija ne vidi je velika opasnost za Hrvatsku državu. Država koja nije sa niti jednom državom uspostavila bliske odnose.

Nedavno je predsjednica bila u posjeti lokalnom luđaku Erdoganu, koji sanja Otomansko carstvo i molila za suradnju u svezi zaštite Hrvata u BiH. Nije li to komedija, ako znamo da su Turci pobili i razeslili milijun Hrvata u svojih 500 godina vladanja BiH? Može li luđe? Priprema susreta bila je očajna i mediji u Hrvatskoj  koje kontroliraju Srbi i komunisti totalno su uništili taj posjet otkrivši sve detalje posjeta. To se sve moglo dogoditi samo uz izdajničku diplomaciju.

Srpski cirkus u sjedištu UN mogao se dogoditi sa izložbom o Jasenovcu samo uz ovakvu izdajničku diplomaciju. Kao portal prvi smo javili o tom slučaju, zajedno sa maxportlom. Ali Večernji list se potrudio još prije skupa u SAD-a rekalmirati i turističko selo Emira Kusturice na svojim stranicama, par dana prije izložbe o Jasenovcu pod pokroviteljstvom geđana Dačića, debelog lažljivog idiota. Dačić i ekipa su provalili tezu srpkog sveca Velimirovića, inače srpskog popa koji je obožavao Hitlera da je u Jasenovcu ubijeno 750 000 Srba i Židova?! Može li luđe? Ta srpska stoka čak je pronašla i ustašu koji je nožem u 24 sata ubio 1300 ljudi! Točnije Srba! Sve to kraj našeg živog Drobnjaka i Pejčinovićke pred UN-om!

Da je pameti u MVP prvo bi došli do saznanja, a koja trubi isključivo ovaj portal da je svetac Velimirović obožavao Hitlera i rasne zakone. Da su Srbi pobili sve Židove na svome teritoriju i da židovska zajednica u Hrvatskoj o tome šuti iako sve zna! SPC je bila predvodnik rasnih zakona u Srbiji! O tome onaj diplomat Drobnjak nema pojma koji sjedi u SAD-a!

Zbunjene i splašene Obuljan (min. kulture) i Pejčinović (min. vanjskih poslova) treba isti tren maknuti sa vlasti. U licu im se vidi nesigurnost. Nisu dorasle. Obuljen je bijedna kukavica koja financira protuhrvatske filmove i ne želi pomoći sedlarovom filmu o pomoru Židova u Srbiji, dok srpska vlast zdušno pomaže Kusturici oko laži o Jasenovcu! Dosta više-van, baš me briga čija je kćer ta Obuljen, kako je tatica bio velika faca, ona je čista bezveznjača i izdajnik.

A sada ono najvažnije;

Plan srpskih geđana Vučića i Dačića nije bezveze. Ruski interes u regiji je Republika Srpska i Srbija, Turski BiH. Turci čak smatraju da su Srbi i muslimani njihovi daljnji rođaci kojima jako smetaju Hrvati, a koji su pak zaustavili Osmanlije pred Europom!  Satanak  Bakira poturčenog Živkovića, poturčenog Vučića i Erdogana je znakovit.  Srbi su tamanili muslimane, a sada su zajedno braća protiv Hrvata. Ološ se ujedinila. Zato se treba Hrvatima natovarati 700 000 ubijenih u Jasenovcu da bi bili proglašeni genocidnima i ako to povežemo sa 300 000 izbjeglih Srba poslije Oluje dokazuje se sustavno da su Hrvati opasno genocidan narod i treba im ukinuti državu, te ih staviti pod patronat…To naši blesavi  diplomati ne vide. Zato je i onaj smrad Tito govorio da Hrvatske nikada neće biti kao države. Jasenovac je ključ svega. Izmišljeni broj ubijenih osoba služi da bi se makla država Hrvatska. Naroda koji ima slavnu prošlost o kojoj je pisao Rus Majorov smeta.

M. Granić zna tajnu hrvatskog znakovlja u Udinama i tko je potomak hrvatskog kralja u tom gradu!

Hrvatska država i simboli smetaju jer je masonerija izmislila drugačiju povijest. Povijest bez Isusa, povijest bez stvarnih naroda i izmišljanjem povijesti…preduga tema… danas Hrvatska smeta jer se ne uklapa u nove propale šeme političkih luđaka na sceni.

vojvoda_VASILIJE_VIDOVIC

Da je naša diplomacija pametna, a nije prvo bi od Srbije zatražila izručenje glavnog zločinca iz Škabrnje V. Vidovića, dugogodišnjeg tjelesnog čuvara Vučića i Šešelja i pokrenula istragu o toj dvojici četnika. Preko EU institucija zabranila bi Biro Krajine, u Beogradu osnovanu terorističku organizaciju koja potiče Srbe sa banovine na pobunu. Registrirala bi HPC i istjerala SPC iz Hrvatske jer je to politička organizacija, a ne crkva.

Vlada SAO Krajina

Slovencima bi naplatila svakodnevno korištenje Svete Gere u vojne svrhe, jer kada se prokleti Janezi pod ruskim utjecajem nabusavaju sa kaznama u savudrijskoj vali nad siromašnim ribarima, ne vidimo zašto Hrvatska ne pošalje račun za korištenje Svete Gere Janezima, nek plate seronje, kada priznaju arbitražu. Uostalom da je pameti, a nije Hrvatska može podignuti tužbu protiv prokletih Janeza da su napravili vojnu agresiju na Hrvatsku, jer poštuju arbitražni sud, a vojsku svjesno drže na Hrvatkom teritoriju…Sve je to Hrvatska propustila prijaviti, jer ju predvodi ustrašena žena na čelu MVP-a.

Igor Drenjančević

HOP