Glavni direktor Svjetskog židovskog kongresa ignorira zločine Srba i Tita nad Židovima!

0
2346

– U Hrvatskoj je ubijeno više od 30 tisuća Židova i to je realnost, ali mnogi luđaci ne daju da je tako. U Poljskoj je židovska zajednica potpuno iskorijenjena, a činila je 10 posto stanovništva. Skupina istraživača se hrabro bavila time u Poljskoj i našla da je bilo dosta onih koji su imali koristi od uništenja Židova. To je teško prihvatit, kazao je Weinbaum i dodao da su ti istraživači danas izloženi optužbama da su izdajnici.
Glavni direktor Svjetskog židovskog kongresa za Izrael Laurence Weinbaum izrazio je u srijedu navečer u Zagrebu uznemirenost posjetom koju je taj dan imao Spomen području Jasenovac i kazao da je to primjer zamagljivanja povijesti holokausta koja je prisutna u nizu zemalja istočne Europe.-piše Večernji list. Čovjek se brže bolje pojavio u Hrvatskoj nakon srpske izložbe u UN-u.

Serbien ist judenfrei

Istih onih Srba koji nisu uz Jasenovac napravili svoju izložbu o Židovima, niti izjavili da su ubili 14600 Židova u Srbiji. Niti spomena o tome u Večernjem listu. Niti spomena o tome da je srpski biskup Velimirović obožavao Hitlera i poticao je pomor Židova, pa je danas proglašen svecem.

Toliko pameti u židovskoj zajednici, a 50 godina su im odgovarale laži srpske propagande po kojima je u Jasenovcu ubijeno 750 000 ljudi. Zašto židovska zajednica šuti o otkopavanjima šedesetih godina prošlog stoljeća? Što je pronađeno?  Zašto su na spiskovima Jasenovca osobe koje uopće nisu bile u Jasenovcu? To židovskoj zajednici ne smeta?

U Hrvatskoj je ubijeno od 1945. godine do danas preko pola milijuna Hrvata. Nije li to ozbiljan genocid? Iz Hrvatske je do danas protjerano dva milijuna Hrvata. Nakon svih srpskih zvjerstava židovska zajednica ignorira zločine srpske strane, podržava lažne brojke srpske strane, i negira genocid nad Hrvatima…što reći već jedna velika zavjera.

Tito je srušio sinagogu u Karlovcu i Rijeci. To Židovima ne smeta. Ne smeta im niti pljačka imovine od strane jugoslavenskih komunista. Jasenovac treba istinu. Za to nam ne trebaju židovski pritisci. Za to nam trebaju dokumenti. Bez lažnih imena na popisu.

HOP

https://matrixworldhr.com/2015/05/27/zidovi-u-hitlerovoj-vojsci/