Srpski mediji huškaju čitatelje da Keleminec će ubiti Vučića,dok Keleminec traži izručenje ubojice iz Škabrnje, bliskog Vučiću!

0
4996

Srpski provokator Mario Majstorović želio je nabaciti krivnju na Dražena Keleminca u svezi navodnog atentata na Aleksandra Vučića. U Srbiji čak je našao i medije za tu laž. Tvrdio je tako da Keleminec planira ubojstvo Ace Vučića tijekom puta u Zagreb. Policija i mediji su ispitali atentatora na način da se ovaj kreće slobodno poslije ispitivanja kao da je govorio o krafnama…to je vjerojatno zakonodavni okvir u Srbiji, ako ste atentator, slobodno se krećete po gradu da lakše ubijete žrtvu.

-Nisam planirao atentat na Vučića, već prosvjed zbog njegova dolaska. Ovaj četnik Vučić jako dobro zna gdje živi glavni ubojica iz Škabrnje V. Vidović. Četnički vojvoda koji je glavni koljač iz Škabrnje i Stupnog dola. On je do 2008. godine bio tjelesni čuvar Aleksandra Vučića i Vojislava Šešelja. Pitam predsjednicu hoće li zatražiti izručenje Vidovića?-komentirao je za naš portal Keleminec novu podvalu iz Beograda.

Mario Majstorović je člana četničkog pokreta, ima oko 50 lažnih profila na Facebooku, ali nije blokiran od Facebooka. Jedan od lažnih profila je Miki pravaš, a vodi sam sebe kao član AHSP-a Dražena Keleminca iz Vojvodine. Što je isto laž.

Da li je zapravo Keleminec iskorišten za neku ozbiljniju prijetnju iz Srbije, prema Vučiću, a kojom bi stvarno bio uklonjen ovaj lopov i zločinac to još nije jasno, ali je sigurno da sa time Keleminec nema ništa. O svemu ovome prijava ide policiji, a ove laži ćemo pobiti činjenicama, a nakladnik će biti tužen jer nikada nas nitko nije kontaktirao iz medija u svezi ovih laži-kaže Keleminec.

Hrvatska ništa nije učinila u svezi izručenja Vidovića, zločinca iz Škabrnje, tjelesnog čuvara Vučića i Šešelja!

HOP portal ima ekskluzivnu tonsku snimku ovog Majstorovića koji tvrdi da se namjerno htio ubaciti u AHSP iz ravnogorskog pokreta, ali nije uspio.

četo

Na slici u svome pravom četničkom izdanju-lažni pravaš

 

http://www.espreso.rs/vesti/politika/215169/dobio-sam-naredjenje-iz-zagreba-da-zeleznim-mecima-uklonim-sutanovca-vucica-i-seselja-stravicne-pretnje-dolaze-iz-hrvatske

 

HOP