Lokalni četnik podržava liste HDZ-a, a HDZ zapošljava teroriste u državne tvrtke

0
3439

Na Banovini cvjeta suradnja lokalnih četnika okupljenih oko kumrovečkog profesora Pupovca i lokalnog HDZ-a. Zadnji primjer je smještanje u Šumariju Branka Jovičića iz SDSS-a, osuđenog četnika za pronevjeru novca, a kojeg unatoč tome lokalni  HDZ  je progurao u Šumariju iz čistih zasluga gađanja Karlovca u ratu, iz okolice Vrginmosta kojeg je poslije rata pokrao.

jovičić

Prije par godina lokalna HDZ-ovka Jelena Jajčević potpisala je promjenu imena mjesta Gvoz u srpski Vrginmost. Njen blizak rođo pak je potpisivao lažne radne naloge muljatoru Jovićiću, da bi se lakše pljačkala općina.

jajčević (3)

Lokalni sileđija i silovatelj maloljetnice Milan Busić, četnik o kome govori i general Lukić, a poznat je po progonu policajke iz Vrginmosta na svom izbornom spotu hvali HDZ. Kako doznajemo taj švercer je bio dobar i  sa predsjednikom udruge branitelja nekada, a policajci su ga posebno voljeli jer im je poklanjao švercanu robu…zato im je bilo nazgodno napasti Busića kada je napao njihovu kolegicu. Kolegicu je spasio HOP portal… oni su imali druga posla… U Topuskom, u lokalu kod lokalnog četnika opijaju se i neke članice Katarine Zrinski, pa se čovjek pita tko je tu lud?

glina

U Srpskom pak selu Slavskom polju lokalni četnici progone Srbina koji je oženio Hrvaticu…ma koga to brine kada je bratstvo i jedinstvo sa nekadašnjim koljačima, a u socijalnoj službi rade kćer i majka, iz obitelji Sužnjević, nekadašnjeg suca terorističke tvorevine SAO Krajine, koji je poznat da je zataškao zlodjela četnika u Joševici…

u cemernici kod vrginmosta slavi bozic

Može li jadnije?

IMG_20180127_164735

HOP