Slovenija je provela vojnu agresiju na Hrvatsku (Sveta Gera), a hrvatska diplomacija šuti!

0
3658

Jučer su se oglasili Janezi i LHBT vlada Srbije, kako podržavaju arbitražu između Slovenije i Hrvatske.  Jezivo odurna, poglavito kad govori LGBT premjerka Srbije uvlačila se Janezima podržavajući arbitražu.

Kako Hrvatska ima izdajničku diplomaciju koja dopušta jednom lopovu Dačiću povezanom sa narko mafijom da drži srpske povjesne pizdarije o nekom ustaši koji je u jednom danu zaklao 1360 Srba u Jasenovcu, ispred UN-a, treba se pitati i koja to ekipa idiota uopće puši kao bitno. No čini se ima pacjenata. S druge strane nitko u UN ne reagira kad Srbi smaknu Srbina na Kosovu koji je bio za dogovor sa Kosovarima na Kosovu. O tome Janezi niti slova neizgovoriše. Niti UN. Niti naša diplomacija. Našim diplomatima Srbija odmah može dati putovnice. Oni radeza njih.

IMG-c2c55c4200fcc24388b7207701009f94-V

Gledam našeg ministra pravosuđa kako trči ribarima, dat će jadnim ljudima odvjetnika protiv Janeza, ali taj isti smušenjak baš poput izdajničke diplomacije koja sada u posjet zove LGBT predsjednika Srbije ne postavlja pitanje vojne okupacije Svete Gere ili Gore od strane slovenske vojske. O tome opasnom problemu niti riječi. Ako Janezi priznaju arbitražu onda su oni okupatori na tuđem teritoriju! I to sa vojskom.To je problem za UN. To je problem za EU. Ovdje se radi o vojnoj agresiji koju očito izdajnička diplomacija priznaje, a Slovenci provode.

slovnija

Agresor Slovenija ne želi se povući s Svete gere. Zašto Hrvatsko prvosuđe ne pošalje ultimatum,  za nezakonito korištenje i prisluškivanje Hrvata sa te pozicije i naknadu štete Zlovencima?

HOP