Brkić se radi malo mutav u svezi pljačke u HEP-u, koju rade Srbi, pa sad i Vučića naziva prijateljem!

0
4010

 

“Srbija je naša prijateljska i susjedna zemlja. Gospodin Vučić je u povijesti imao određena iskakanja s puta, malo je bio zalutao, ali vrijeme da svi spustimo loptu, svi zajedno te da se prestanemo baviti prošlošću.

brkić

Vrijeme je  da jednostavno shvatimo da smo susjedi, koji su  naslonjeni jedno na drugo te da možemo zajedno živjeti”, komentirao je potpredsjednik Sabora i Milijan Brkić za RTL-ov Dnevnik. Nakon sramotne izložbe o Jasenovcu, vrijeđanja Alojzija Stepinca od strane gay ministra obrane Srbije, napušeni Brkić trkelja o prijateljstvu… a nije niti čudno jer zna o srpskim svinjarijama u HEP-u poprilično…gdje su ti prstići u lovi Brkiću?  Ne znaš za ovo? Ili se malo radiš mutav?

AMR sustavi d.o.o – Zagreb

Osnivači/članovi društva

ISKRAEMECO d.o.o. za mjerenje i upravljanje energijom, pod MBS: 080069900, upisan kod: Trgovački sud u Zagrebu, OIB: 10280169243 (Prikaži vezane subjekte)
Zagreb, Slavonska avenija 26/3

– član društva
Zoran Gobac, 20 tvrtki su vezane za ovo ime!
Zagreb, Ogrizovićeva 36 A

– član društva
JOSIP JURČEVIĆ
Zagreb, ULICA LAVOSLAVA ŠVARCA 1

– član društva

Osobe ovlaštene za zastupanje

Ranko Fredotović

– direktor

– zastupa pojedinačno i samostalno

Pravni odnosi

Osnivački akt:

Društveni ugovor o osnivanju društva s ograničenom odgovornošću od 18.11.2015. godine.

A na stranicama RGF piše:
Poduzetnik je za 2015. godinu podnio izjavu o neaktivnosti
tako da nema financijskog izvješća za 2015

Ovo su podaci tvrtke koja enormno napreduje. Samo par mjeseci prije nego što je HEP izašao sa natječajem u svezi nabavke električnih brojila, tvrtka je osnovana. Natječaj je tada bio na nekih 145 milijuna kuna. Tvrtka je osnovana upravo iz toga razloga, dobivanja posla na natječaju, a zaposlenih ima dvije osobe. Osnovana je s kapitalom 20 000 kuna!

20170125072817003

Bonitetno izvješće AMR sustavi d.o.o  do kojega smo  došli, glasi C1. Što i nije nešto sjajno, upisano tom ocjenom, ali je dobit u godinu dana bila tvrtke preko 40 milijuna kuna.

20170125072823646

Što to u prijevodu znači?

Tvrtka tek osnovana, bez nekog većeg kapitala, sa svega dvije zaposlene osobe dobiva posao enormne zarade od strane HEP-a, u svezi isporuke električnih brojila. Točan prihod u godinu dana je 40. 709 700 kuna za 2016. godinu,  vjerovali ili ne. Zbog sumnje u cijeli slučaj tvrtka i njeni rukovodioci prijavljeni su DORH-u.

O svemu ovome mediji i DORH ne govore ništa, oni se  bave pločama u Vukovaru i Jasenovcu, zajedno sa svojim “zviždačima” kako bi skrenuli potpuno pozornost s ugrožavanja nacionalnih interesa, a to znači s destabilizacije zemlje preko energetskog sektora.

Nabavku el. energije već kontroliraju V. Hamović i Lazarević, jer su hrvatske štetočine uništile kapacitete HEP proizvodnje, a kako vidimo niti u drugim sektorima nije bolje.

Hrvatsku se želi baciti na koljena baš preko HEP-a.

Skupu pljačku plaća narod preko ogromnih računa za struju Brkiću!