I. Runtić: Na Hrvatskom radiju riječki psihijatar traži ukidanje Hrvatske i vraćanje u Šugoslaviju!

0
16369

Na rubu ludila: u emisiji Intervju tjedna na 1 programu hrvatskog radija u emisiji koju vodi Jasmina Popović gostuje psihijatar Robert Torre, jedan histerično nesuvisli tip koji brza sam preko sebe, i koji je odmah u prvoj svojoj rečenici izjavio kako treba priznati da je projekt propao – on misli pritom na Hrvatsku kao državu jer spominje i trajanje tog projekta od 27 godina.

Obitelj mu je “mit”, pojam nacije poznaje isključivo kao nacizam, te shodno tome posredno osuđuje svaki domoljubni osjećaj. Obitelj treba ukinuti jer je to izvor nepotizma i genetskog primitivizma – sukus je budalaština koje ovaj psihopat, a ne psihijatar proklamira otvoreno na hrvatskom radiju, i to bez da itko iz studija ili etera zaustavlja ovu lavinu idiotarija.

Čini mi se da je lik i pijan, jer neuredno brlja i frflja dok govori. Je li moguće da moramo trpjeti ovakve vrlo zlonamjerne izjave od navodnog psihijatra koji je očito stavljen na nacionalni radio kako bi ljude uvjerio sa treba ukinuti “projekt Hrvatska” i vratiti šugoslaviju? Jer, to je već u par prvih rečenica obznanio; treba priznati propast “projekta Hrvatska” i vratiti socijalističku Jugoslaviju! Kako je moguće da slušamo ovakvog šugoslavijom zadojenog psihopata?

vučić

Upravo je rekao kako siromaštvo zaglupljuje ljude!!! Pa ja ne mogu vjerovat da taj kreten nije u ludnici, na zatvorenom odjelu! Sve ovo plaćaju građani. I prenosi Hrvatski radio u emisiji preplaćene Popovićke, a koja već godinu dana provocira sa ovakvim emisijama.

Zanimljivo da nitko ne spominje da su baš komunisti pokrali, uništili i rastjerali Hrvate!

U državi Hrvatskoj potiče se ovom emisijom protudržavna djelatnost.

Otvoreno je najbjednija emisija s najlošijim i najpokvarenijim gostima ikada. Nakon diplomatskog fijaska u UN-u, predsjednica valjda kao ispriku lažljivcima poziva Vučića, a svi gosti ove emisije su ustvari dubinski zabrinuti oko problematičnih Hrvata, jer Srbi su ionako uvijek bili ok. Veli ovaj pokvareni profesor kako je povijest ionako subjektivna i relativna (ne želim liku ni pamtit ime) Caratan. Gadi mi se sve to. Iskonski. Odvratni su svi i pokvareni, čim nikoga ne zanima istina.

vule

Prilično je skandalozno kada predsjednica komentira ministra obrane na način da mu praktički poručuje neka ne gura nos u tuđa posla, kada on sa svoje strane negativno i sa skepsom komentira njezin poziv Vučiću. Međutim, pozivati nekadašnjeg četnika (a sadašnjeg državnika) u posjetu – tako nešto svima nama samo još jedno maltretiranje cijelog hrvatslog naroda. Upravo time predsjednica ‘gura nos’ direktno u živote svih nas.

O Ministrici nekulture-Bukovac, naletim na neku činjenicu ili podatak koji me ubije u pojam… evo sad mi je palo napamet da ću bukovćevu autobiografiju “Moj život” izgleda morati nabaviti iz – Srbije! Jer u Hrvatskoj je izgleda više nema, pitala posvuda (i na njuškalu čak). Za par godina će biti obljetnica 100 godina njegove smrti.Što čekaju naši izdavači? I, koliko sam uspjela skužit, u drugom, beogradskom izdanju iz 1925. ima i rečenica kojih u prvom izdanju knjige iz 1918. a koju je uredio Ivo Vojnović nije bilo. Bukovac je inače umro 1922.g. _ e moja ministrice pojma ti o ničemu nemaš i kako nam Srbi kroje sudbinu…mogla bi dati ruku predsjednici…

Ingrid Runtić

HOP