Ante Ramljak nije Ante već Alija? Sin muslimana iz BiH?

0
9562

Osobna biografija govori da je Ante Ramljak rođen 1967. u Splitu, piše Jutarnji list. Rastavljen je i otac troje djece. Završio je Srednju pomorsku školu u Slitu, studirao na Pomorskom fakultetu u Rijeci te završio Ekonomski fakultet u Zagrebu gdje je i doktorirao. Od 1992. do 1996. radio je u tvrtki Investco, domaćoj brokerskoj kući, kao financijski analitičar i project manager u Odjelu spajanja i preuzimanja.

Naš pak izvor tvrdi suprotno. Prema našem izvoru Ante Ramljak je rođen u BiH kao Alija, u bosanskom selu  Vinac kraj Jajca. Otac mu se prema našem izvoru zove Alija i profesor je na medicinskom fakultetu. Izvor tvrdi da je sa  današnjim Antom studirao ekonomiju u Banja Luci… majka domačica…Je li ovo još jedna podvala pred Agrokorovim padom? Na svim adresama nismo mogli saznati daljnje podatke…

U njegovim nastupima poznato je mlataranje rukama poput Bruce Leea, kao da želi prikriti svoje neznanje ili čudne odluke…što nam se to pred očima događa? Ogromne plaće savjetnika i čudna biografija šefa Alije? Ante? Who the Fuck is Ante?

HOP