Bujanec srušio Cvitana koji je pogodovao Pupijevim igračima u zaštiti ubojica iz Ovčare

0
18001
17.02.2014., Zagreb - U Saboru je odrzana sjednica Nacionalnog vijeca za pracenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije. Dinko Cvitan, Mladen Bajic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Velimir Bujanec je pronašao svjedoka iz MUP-a koji je otvoreno rekao kako glavni državni odvjetnik šuruje sa Miloradom Pupovcem i to u konkretnom slučaju ispitivanja slučaja ratnog zločina Ovčare i na taj način se štite članovi SDSS-a bliski Pupovcu /  dožupan SDSS-a osumnjičen/ vjerojatno od progona. U prijevodu to znači da glavni državni odvjetnik je zaštitnik srpskih zlodjela. Glavnog istražitelja u MUP-u Kajkića kojeg je maknuo Cvitan sa slučaja da se zatre trag zločina Ovčare i veze sa  SDSS-om namjerno je maknuo Cvitan da bi zaštitio i pupovčeve četnike. Koalicija sa HDZ-om  ovim je ugrožena. Četnici su uznemireni. U Bujici je sudjelovala i braniteljica Z. Gregorić.

 

bajićAko znamo da je njegov zamjenik pio kavu sa Pupovcem,  Bajić, u trenutku kada je D. Keleminec prosvjedovao protiv lista Novosti, te je zbog toga imao sankcije, više je nego jasno što se događa. Dugogodišnji suradnik Milorada Pupovca Nenad Vlahović podigao je čak 7 kaznenih prijava protiv Pupovca, ali za sada bez učinka.

D. Keleminec je podigao i kaznenu prijavu protiv huškačkog lista Novosti, ali DORH je i tu prijavu odbacio iako se u članku jasno potiče na paljenje Hrvatske.

žarimo i palimo

pupovac kaznena

Poglavito su bitne te prijave jer se radilo o gospodarskom kriminalu. Ovo je velika afera pred dolazak Vučića, poznatog po činjenici da je njegov tjelesni čuvar za vrijeme rata bio zločinac iz Škabrnje Vasko Vidović.

Na snimci se jasno vidi da Vučić, Šešelj i Nikolić ulaze u Toyotu sa mrtvačkom glavom, a koju vozi Vasilije Vidović, glavni koljač iz Škabrnje kojeg je razotkrio novinar Igor Drenjančević u tjedniku 7 dnevno prije par godina. Do danas Hrvatska nije tražila izručenje ovog čovjeka.

šupci

HOP