Pupovčev četnik zaposlen u državnu tvrtku na plaću od 8000 kuna bez potrebnih referenci

0
4109
Branko Jovičić, nekadašnji načelnik općine Vrginmost, osuđen za malverzacije, član SDSS-a, sad je uhljebljen u Hrvatske šume i doslovno ne radi ništa i dobiva plaću od 8000 kn za sjedenje u kancelariji.
 čet
Čovjek nema niti pripravnički ispit završen a dobio je mjesto stručnog suradnika u Upravi šuma Sisak.
Kako gospodin ne bi putovao sve do Siska iz Vrgonmosta oni su mu još omogućiili da dolazi na posao u šumariju Glina (od 01.02.2018), a vodi se na Upravi u Sisku….Ne radi ništa jer kaže da je on tu samo u prolazu do  ljeta…
 branko jovičić
Radi u Upravi šuma u Sisku kod voditelja Uprave Vlatka Petrovića po rasporedu a zapravo radi  u Glini kod Zdravka Kaurića.
šupci
Da bi netko postao stručni suradnik treba imati bar 5 godina staža u proizvodnji,u struci, ali očito to za nekog koji nikad nije radio uopće u struci ne vrijedi….a da ne spominjemo paljenje Hrvatske zastave od strane njegove  djece u školi  i malverzacije s novcem EU fondova …za vrijeme rata ovaj pupovčev četnik gađao je Karlovac.
Pa mu je kradeze osigurao zasluženu poziciju.
Treba pomoći lopovima iz pupovčeve stranke…u Vukovaru se prekida istraga o Ovčari kada se počne istraživati istaknute članove SDSS-a, a u Sisku ih se zapošljava da ništa ne rade i zato dobivaju preko tisuću eura.
HOP