Član srpske terorističke organizacije Biro Krajine prijeti novinarima, generalima i hvali se zaštitom DORH-a, dok savez Srba proziva Pupovca za lopovluk

0
3074

-Hvala gospodinu Miodragu Linti hvala Republici Srbiji hvala predstavnicima Srba u Hrvatskoj iz redova Snv Sdss-a hvala svim organizacijama raznim udruzenjima i osnovanim grupama i svim ljudima diljem svijeta koji su mi dali podršku u ovim teškim trenutcima povodom svih desavanja u proteklih mjesec dana! Moj stav i moje stajalište nisu se promjenili ja sam trenutna žrtva koja mozda u ovom trenutku nosi najveći teret ali sličnih slučajeva ima po cijeloj Hrvatskoj jer manjinska prava se smanjuju a ustaštvo raste iz dana u dan čemu svjedoče brojni primjeri svakog dana od prebijanja ljudi skrnavljenja svetih mjesta ometanja javnih skupova grafita sa pretećim porukama Srbima sa ustaškim simbolima -piše predstavnik terorističke srpske vlade Krajine iz Beograda, Milan Busić, inače sitni klošar iz Topuskog,  za srpske medije žrtva.

IMG_20180127_164823

Za vrijeme služenja HV-a redovito je piškio u krevet ovaj silovatelj maloljetnice. Poznati je švercer sa hrvatske granice, a prijetio je i policijskoj službenici iz Vrginmosta,  sada je ekspert za nacionalne manjine. Ovog lokalnog manijaka podržava Biro Krajine iz Beograda i fantomska organizacija Srbi regiona. Sam Savo Štrbac naziva ovu organizaciju fantomskom, za pranje love, a njenog čelnika Miodraga Lintu lopovom i prevarantom, pa prema tome nije  teško shvatiti kako se lokalni silovatelj iz Topuskog uklopio u to… Za vrijeme posjete Vojniću Miodraga Linte skinuta je zastava RH sa općine…Naša diplomacija ne reagira na postojanje Biroa Krajine u Beogradu. Terorističke organizacije Srba.

Vlada SAO Krajina

Ovih dana silovatelj prijeti iz Njemačke, baš kao i svaki hrabri četnik, prijeti Velimiru Bujancu, generalu Lukiću, HOP portalu i sebe naziva komadantom koji će sve pomesti i dobiti na kraju mjesto u Saboru. Kakvu državu imamo sve je moguće. Hvali se otvoreno da ga štiti DORH i Cvitan. Mi jedino ne znamo na čijoj će listi biti u Saboru. Možda Biroa Krajine? Jedan od čelnika Biroa Krajine je rođak monstruma koji je u Vrginmostu zaklao dva Hrvata. Ili će biti član HDZ-a za koji je navijao prije izbora…čudan neki četnik…a podržavao je HDZ na prethodnim izborima...Tvrdi komandant Busić kraj živog Cvitana da mu nitko ništa ne može i da su sve tužbe odbačene protiv njega baš kao i protiv Pupovca?!

Kada već ne može Cvitan, može HOP, pa si danas komadante u Njemačkoj… a Srbi sa Banovine prate tvoje “dejstvovanje” pa moraš u Njemačku bježati i kititi se srpskim zastavama, dok na izborima podržavaš hadezeovske liste…Bolje priznaj jado da služiš za širenje mržnje i ti i Linta, kako bi u miru političke elite pokrale Srbiju i Hrvatsku. Kada se otkrije da neko malo više pokrade, javi se komadant upišani Busić i radi sranja, sa ekipom propalih terorista i traktorskih ratnika…i pazi da ne naletiš na nekog “ustašu” u Njemačkoj, upiškit ćeš se u pelene…

A evo što reformirani teroristi misle o nekadašnjem vođi i frendiću od Cvitana kumrovečkom profesoru Miloradu Pupovcu:

Demokratski savez Srba poziva na odgovornost predsjednika SDSS-a i SNV-a Milorada Pupovca, zbog zloupotrebe novčanih sredstava namijenjenih srpskoj zajednici putem udruženja „Srpsko narodno vijeće“. Slučaj Obrovac isplivao je u javnost, ali mi se pitamo za koliko takvih slučajeva javnost ne zna.

Pred svake lokalne ili parlamentarne izbore sredstvima SNV-a kupuju se „socijalni paketi“, bijela tehnika i dijele Srbima po ruralnom području. Svaki put desetak dana prije nekih izbora, navodi se u saopštenju Demokratskog Saveza Srba do kojega je došlo poslije teksta objavljenog u Večernjem listu u kojem je bilo riječi o kupovini glasova Srba u Obrovcu.

Iz DSS navode kako od osnivanja ukazuju na političku uzurpaciju SNV-a, SDSS-a i Milorada Pupovca, od ne spojivosti dužnosti (predsjednik SDSS i SNV), političke tiranije, ličnim interesima vezane saradnje sa svim vladajućima u zadnjih 20 godina. Dodaju i kako su mediji sada odradili tuđi posao i da imamo situaciju kada prvi put postoje ozbiljne tvrdnje da su SDSS i lokalni HDZ izvršili udar na demokratiju i Ustav RH koji demokratiju definira temeljnom vrijednosti političkog sistema.

Iako su mnogi upozoravali da se milioni kuna poreznih obveznika uplaćenih na račun udruženja „Srpsko narodno vijeće“ troše ne transparentno, te da ih koristi SDSS u političke svrhe, niko nije reagovao.-piše Banija rs.

Pozivamo Vladu Republike Hrvatske da se prestane davati milione kuna SNV-u koje su namijenjeni za unapređenje položaja srpske zajednice u Republici Hrvatskoj, a koji se godinama čini se troše u političke svrhe. Oni koji dobijaju taj novac, troše ga kupujući glasove, a zatim kukaju kako narod nema struje i vode. Na taj način manipulišu Srbima, hrvatskom javnošću i institucijama, stoji u saopštenju DSS-a.

O svemu ovome HOP portal je pisao dok su oni mudro šutjeli kraj Milorada Pupovca, danas mijenjaju priču. Zanimljivo naš DORH je osudio Nenada Vlahovića koji je svjedočio protiv korumpiranog Pupovca, a oni sada ponavljaju istu priču, dok je nevin čovjek osuđen! Halo država ima li netko normalan?

HOP