Runtić: ‘Daj Kolinda, idi liječi svoje komplekse u nekoj ustanovi za svoj novac, ili se preseli k Vučiću ‘

0
3041

U Zagrebu su na Cvjetnom organizirani neki prosvjedi pod nazivom “sluškinja”, valjda imenovani po nekoj polugledljivoj sf televizijskoj seriji (koliko se sjećam, ta serija ima isti ili slični naziv).

ist

Nevjerojatno koliko brzo i uredno su roza halje bile odmah spremne, kako to sve lijepo podmazano i organizirano funkcionira – po čemu se lako da zaključiti kako baš ništa u ovom i sličnim prosvjedima nije spontano.  Istmambulska konvencija- kao turska sapunica, a i to nam sapuna Kolinda, da vjerojatno nikada nije niti pročitala sadržaj.

Sutra u Hrvatsku dolazi Vučić na poziv nesretne Kolinde, koja se medijski zadnjih dana “zavukla pod stol” od sramote, pa nigdje nema ni traga od nje. Taj apsurdni posjet “prijateljskog” četnika nedvojbeno više opterećuje svijest svakog prosječnog Hrvata dan prije samog posjeta od nekih “sluškinja”- pa nikome ništa! Kolinda je zasigurno htjela nagraditi srpsku diplomaciju za neviđeni spektakl laži koju su na štetu Hrvatske napravili u UN-u o Jasenovcu.

A kada čitam komentare ispod Informerovog članka u kojemu šize zbog Bujanca i HOP portala, vidljivo je u kojem se šizofrenom stanju nalaze njihovi čitatelji – koji čak pišu kako će “opet pobijediti Hrvate u ratu kao što čine svakih 30 godina”. Eto, to je sve rezultat rada naše izdajničke i krajnje pokvarene diplomacije; dobiješ rat, a onda ti poraženi agresori par desetljeća kasnije tvrde da su ga oni dobili. I takve još pozivaš u goste, umjesto da ih zauvijek steraš na neko mjesto i okreneš se normalnom životu… Daj Kolinda, idi liječi svoje komplekse u nekoj ustanovi za svoj novac, ili se preseli k Vučiću ak ti taj lik toliko fali u životu – a nas pusti s tim bljuvotinama na miru!

I. R.

HOP