Ekskluzivno: Sutra Vućić polaže vijenac poginulim Srbima u NDH u šumi kraj Jastrebarskog

0
4080

Danas je Aco četnik, zahvalio Kolindi na hrabrosti što ga je pozvala nakon silne hajke u Hrvatskoj protiv njega. Ovaj srpski degenerik zaboravio je činjenicu da je ministar obrane Srbije iz LGBT vlade huškao Srbe danima i prijetio Hrvatskoj.

Iz razgovora sa našim diplomatima van Hrvatske, naši diplomati ovaj sastanak smatraju velikom pobjedom Hrvatske. Eto i to da doživimo da pred kamerama Vučić govori Kolindi da se Srbi ne mogu izjašnjavati Srbima u Hrvatskoj, a diplomati to nazivaju pobjedom. Ovaj srpski klaun zaboravlja da ova kaotična vlast je ove godine dala 50 milijuna kuna Pupovcu i ekipi, a da SPC dobiva milijune kuna za širenje “vere”. I nakon svega Srbi su ugroženi…

Čak je jedna diplomatkinja ustvrdila da će sada biti mir, nažalost desnice u Hrvatskoj koja želi rat. Koja to desnica želi rat? Četništvo u Hrvatskoj njoj nije problem?

Vučić je donio dokumente za tri nestale osobe iz Srbije i pokazao nevjerojatno “puno hrabrosti” za taj čin.

S druge strane saznali smo kojim putem sutra ide Vučić u Vrginmost. Neće ići preko Gline i Petrinje, već preko Jastrebarskog. U šumi Brezje općina Lasinje će Vučić položiti vijenac srpskim žrtvama u vrijeme NDH-a i tako pojačat značaj izložbe u UN-u o Jasenovcu.

Neće položit vijenac u Vojniću na srpski koncentracijski logor u domovinskom ratu. 

Vučić se ponaša kao i svaki zločinac, skriva svoje tragove, kao što su Srbi to učinili i na Kosovu, kada su otkopali albanske civilne žrtve i sa kamionima bacali u Dunav. Tu istragu pokrenuo Đinđić pa  je završio sa metkom u tijelu…zato je iluzorno išta očekivati od današnjeg sastanka.  Osim dobre promocije Vučiću. U Vrginmostu ga čeka Miodrag Linta koji je specijalno doputovao za ovu priliku iz Beograda, inače terorist koji je bio veza sa Slobodanom Miloševićem u vrijeme domovinskog rata. To je još jedna diplomatska pobjeda hrvatske diplomacije. Samo još fale Tošo Pajić i Đuro Škaljac i cijela četničija je kompletna.

Vučić obilazi Lapčević Predraga  i obitelj , isti radi u komunalnom, sdssov pupovčev čovjek koji dobija donacije od Pupovca koje šalju iz Srbije, uz to on je susjed načelnika općine  Vrge,  redovito provocira i prijeti samo lojalnim građanima.

Čini se da puno plavuša iz viceva radi u našoj diplomaciji. Sada je u opticaju kretenska priča u medijima da je Vučić dobio poruku preko Kolinde od Velikog brata…Hrvatska je postala FEDEX.

Igor Drenjančević

HOP