Veleizdaja: Predsjednica pozvala glavnog srpskog teroristu Lintu da dođe iz Beograda i dočeka Vučića u Hrvatskoj!

0
3976

Hrvatska predsjednica i tajne službe napravili su nevjerojatan propust koji graniči sa veleizdajom. U Hrvatsku dolazi Miodrag Linta. Hrvatskoj javnosti jako malo poznat, skriven preko prosrpskih medija u Hrvatskoj. To je čovjek koji godinima potiče četništvo u Vrginmostu, na Banovini. I naravno desna ruka Vučića.

Kolinda Grabar Kitarović koju na Banovini nakon ovog incidenta zove Linda partizanka aludirajući na zajednički progon Hrvata sa četnicima, napravila je Hrvatima Banovine nesagledive štetne posljedice. Prilikom prošlogodišnjeg posjeta Vojniću Linta je organizirao skidanje hrvatske zastave sa općine. Godinama taj čovjek huška Srbe protiv Hrvata. Pokvarenjaci sa RTL televizije objavili su reportažu o suživotu Hrvata i Srba. I time isto potakli četničiju na najvišu razinu.

Srpski šovinisti godinama dovlače u Vrginmost  četnike na sva radna mjesta. Teroriste. Pomoć stiže preko Beograda, preko Saveza Srba regiona koji vodi Miodrag Linta, preko Biroa Krajine. Policija ionako ništa ne radi u Vrginmostu, prikriva četništvo i nasilje Srba, a ovim potezom predsjednice stvara se namjerno diskriminirajući položaj Hrvata u općini Gvozd.

Zato je ministar policije poput zadnjeg bijednika tvrdio da se u Vrginmostu ništa ne događa kada su maloljetni Srbi u školi prebili maloljetnu Lorenu iz mješanog braka, jer joj je majka Hrvatica.  Srbi su skupljali i peticiju da se iseli ta obitelj iz sela jer su ugroženi od Hrvata. Radi se o strašnoj mržnji prema Hrvatima. I kraj naših tajnih službi Srbi polako ali sigurno grade nukleus za ponovni ustanak.

Ovim potezom predsjednica preuzima na sebe odgvornost za živote ugroženih Srba i Hrvata na Banovini.

U vodećim Hrvatskim medijima stvara se privid idile, kako bi se pokrila ova veleizdaja, a koja će imati nesagledive posljedice za narod Banovine.

Prošle godine po Vrginmostu se slobodno šetao srpski zlotvor Mile Gologuža, došao iz Srbije,  jedan od glavnih srpskih stražara u koncentracijskom logoru Vojnić, koji je logoraše vodio bose i gole na branje kukuruza u zimi, prebijao logoraše, a u tom kraju sudske postupke tada je vodio Nikola Sužnjević koji bez posljedica živi u tom kraju, dok kćer i žena drmaju socijalnom službom. To je istina o nesposobnoj policiji i korumpiranom pravosuđu. Došao je zlotvor Gologuža pokazati svima da mu ovakva policija u Vrginmostu ništa ne može,a ove godine iz Beograda dolazi Linta da bi dočekao Vučića u Vrginmostu?!Kao da je ovo srpska četnička provincija u kojoj Hrvati nisu bitni.

Miodrag Linta bio je glavna veza za pljačku u SAO Krajini sa Beogradom i Slobodanom Miloševićem. Poznat je po pljački hrvatskih kamiona, kojima se poslije vozila opljačkana roba u Beograd, drva iz šume, poznat je i po krađi nafte po punktovima u Vojniću i Vrginmostu. Osim lopovluka tog tipa Linta je sudjelovao i u krađama sa srpskim obavještajcem  Frenkijem Simatović konvoja za Veliku Kladušu tijekom rata. Danas je blizak srpskom teroristu Đuri Škaljcu i Toši Pajiću koji su bili vrh zapovjedne piramide SAO Krajine I SA NJIMA BLISKO SURAĐUJE. Tošo Pajić je poznat kako je sa Čedom Bulatom potpisao predaju za vrijeme Oluje na Banovini. Takvog čovjeka predsjednica ugošćuje kod nas! Čovjeka koji je sređivao smještaj na Banovini za zločinca Milu Martića kada je bilo jasno da Knin pada…U Lintinoj grupi terorista godinama je bio Miloš Pajić blizak isto Martiću, ali je umro i tako je sada manja smetnja Hrvatskoj.

Linta je pozvan i u Lisinski. Ovim potezom predsjednica je prebrisala domovinski rat. To se u normalnim državama zove veleizdaja, a u kretnskim državama Bin Ladena zovu na svećane koncerte.

Hrvatska je pokazala da nema tajne službe, nema diplomaciju već očito iznajmljuje kadar od zemlje Smrdije. Uskoro ćemo dočekati i Šešelja u Hrvatskoj.

Pitanje svakome normalno- zašto bi Linta iz Beograda dolazio u Vrginmost dočekivati Vučića? Nije li to komično? Ili je ovo sve SAO Krajina?

HOP