Blasfemija: Na dan pokopa A. Stepinca Kolinda zbog četnika Vučića pogazila sveca

0
2926

Čitajući komentare na nekom portalu u svezi Vučićevog slavodobitnog samoreklamiranja okolo po Hrvatskoj, a koje je već sada rezultiralo neizmjernom sramotom i štetom po Hrvatsku, naišla sam i na jedan srbijanski, vrlo trezven i točan komentar u obliku pitanja: “Hrvati – što vam vrijede dobiveni ratovi, kada ste u zadnjih 100 godina izgubili 50% svojeg povijesnog teritorija, dok smo mi Srbi gubili ratove i povećavali teritorij svoje zemlje nauštrb vaše?”

kolinda 22
Ovo je činjenica nad kojom se trebamo zamisliti.. i ne pomaže ni to što je Linda partizanka izmijenjala 16 oprava i haljina u čast Vučiću iz svoje glupave taštine – i ovog puta nam se četnik-početnik narugao i u vlastitoj “državničkoj” posjeti drznuo ohrabriti u dvorani Lisinski svoje okupljene podanike da nam i dalje komadaju naš teritorij. Zar je i kiflica koja je preostala nakon svih tih ratova i pretenzija na naš teritorij previše? Pa kada će konačno stati to velikosrpsko maltretiranje??? Pa zar Bosna i Hercegovina nisu bili dio Hrvatske pod Austrougarskom krunom? Gdje su ti silni povjesničari koji pojma nemaju o našoj povijesti pa poslušno ko papagaji ponavljaju svaku naciju (bosanci, muslimani, bošnjaci) koju vječne partizančine svako malo izmisle?

Posebna kazna nek bude našim političarima u cijelosti – a najviše Lindi partizanki jer je ŠUTJELA točno na dan kada je pokopan Stepinac, 58 godina kasnije, i to na izjavu belosvetskog četnika Vučića da on vidi povijest drugačije – misleći i na sveca Stepinca! Duboko se i zauvijek ogriješila o svoj narod!

Ingrid Runtić

Hop