Ekskluzivno: Jedna srpska obitelj odbila posjetu Vučića i ispala moralnija od naše predsjednice

0
5287

Miodrag Linta nestašni srpski terorist iz SRAO Krajine boravio je u Gvozdu na poziv predsjednice plavuše i tamo podijelio par svojih gluposti; kako bi Srbi mogli pokrasti još novaca od priglupe hrvatske vlasti koja obožava četnike.

Tako je reformirani četnik Linta zamjerio Srbima u Hrvatskoj da se nisu izborili za crkvu u centru Vrginmosta. Ova lopovčina nanjušila je lovu od hrvatskih bedaka na vlasti, za vjerske stvari. Pa evo kako stvari stoje. U Blatuši je pravoslavna crkva koja ne služi ničemu. Zatovrena. 6 kilometara od Gvozda. Druga Sv. Ilije 3 kilometra od centra godinama prokišnjava i Srbi ne mogu nabaviti par limova, a u Boviću isto je zatvorena, nikako da se dovrši. Vjernici samo takvi. Nema što.  I sada bi Linta novu crkvu, a ne održavaju se niti postojeće. On bi novac kao i oni u Pakracu pod patronatom srpskog specijalca Čulibrka, danas svećenik, poštovanog u Srbiji. Dobili  su 10 milijuna od Hasnbegovića za obnovu crkve i tko zna za što su nestali… Lopovčina Linta bi sa Pupijem omastio brk.

vladvlad 3

jakov

Miodrag Linta provalio je još jednu glupost, kako su u policiji  Gvozd zaposlena dva Srbina i to ga muči…inače zaposlena su tri, toliko o sinovima terorista u policiji… vjerojatno tako ne zna niti da je stari od načelnika cinkao hrvatskim službama za vrijeme rata, a o streljivu za 5 korpus možda i zna u vrećama za brašno…

Ipak ima nešto što je malo prešutio drug terorista Linta; jedna srpska obitelj iz općine Gvozd odbila je posjetu zločinca Vučića, jer je ispala pametnija od naše predsjednice.

HOP