MVP nije regirao kada je Vulin tvrdio da po Hrvatskoj marširaju ustaše, nije regirao na izložbu o Jasenovcu već na govor Dačića i predsjednicu brani terorist Linta!

0
12954

MVP kao ministarstvo otvoreno pomaže srpskoj propagandi, ne znamo da li je tome razlog što je ministrica imala želudac biti savjetnica Dačiću ili zbog silnih Budinih kadrova…Uglavno rade nas budalama za naš novac.

karalinda 3

Prvo što moramo znati diplomacija nam je intelektualno nepismena, priglupa i pokvarena. Predsjednica kao dio te tragikomične ekipe šopingpartijanera ne zna što reći kada fufljavi Vučić govori da su Srbi u Hrvatskoj, odnosno sama srpska crkva preko 600 godina, dokazujući to preko manastira Krka?!

Nadpis krčke ploče

Budali je jasno da je ovo falsifikat. Godine se tada nisu pisale arapskim brojkama, a Ć nije tada postojalo jer sama Vuk Kardžić je to slovo osmislio znatno kasnije…ali pred prepunim Lisinskim fufljavi zločinac je uvjerio predsjednicu da je tako kako Srbin kaže.

Ovo je dokaz da se srpska i hrvatska povijest razlikuju samo u tumačenju domovinskog rata, ostalo je sve zajednička srpska povijest koja nema veze sa istinom. Predsjednica je tako propagator srpskih laži, a ne činjenica. Koliko je sve u toj diplomaciji jadno govori činjenica da takvi diplomati ne znaju kako je Tito još krajem 1941. godine poslao pismo CK SSSR-a da su ustaše pobile 700 000 ljudi, većinom Srba. I to predsjednica ne zna. Ne zna da su 1942. godine 146000 Židova pobili Srbi iz Nedićeve vlade?! Jer povijest koju ona uči i njene kolege je srpska povijest laži. Ne zna predsjednica niti činjenicu da je NDH imala svoj konzulat u Beogradu sa zastavom, sa  vozilom označenim hrvatskim barjakom vozili su se po Beogradu i sa Nedićem imali odlične odnose. Znači priča o silnom pogromu Srba je nategnuta. Bilo bi dobro da pročita knjigu Ratnici Milosrđa u kojoj se Rusi ismijavaju iz lažljivca Tita koji im je kod Beograda pomogao sa par stotina loše nauružanih partizana. Povežimo to sa Jasenovcem i svima je jasno kako je Titov plan oko Jasenovca bio star jako dugo…

Što nam je rekla predsjednica u svezi posjete Vučića? Da je branila hrvatske interese, a kako je ovo europski Vučić. Time je otkrila za koga radi. Ovo nije europski Vučić već ga ona mora napraviti takvim. Lisinski nije mogao biti pripremljen u par dana i za ovaj posjet igra se pripremala mjesecima. Dokaz tome je činjenica da su policija, socijalna služba i pravosuđe zataškali incident u školi u Vrginmostu, divljanje mladih Srba koji su ozlijedili dijete i nisu odgovarali za taj slučaj. Da je slučaj pošteno istražen sama posjeta imala bi veliku mrlju. Znači znalo se za ovu veleizdaju interesa barem 3 mjeseca.

vučić 3

Nije bio ishitren potez nego je hrpa novinara glupa pa u to vjeruje. Sve je pomno planirano. Zabrana prosvjeda udovica poginulih branitelja je zanimljiva u samoj zabrani, jer s druge strane je odobren prosvjed D. Kelminca. Ako vodeće stranke tvrde da on šteti ugledu države, kako su onda taj skup dozvolili, a skup udovica nisu? Po toj logici oni su htjeli da on naruši ugled zemlje?! Tako bi jedan četnik postao čovjek, a cijeli narod ustaški.

pomfirijepericYT

Branitelj Keleminec do sada nikada ničime nije bio nasilan, a s druge strane posjet četnika je europejski potez?!

Vratimo se par godina unazad, kada je na čelu SOA-e bio Dragan Lozančić, vrlo uspješni špijun i u svjetskim razmjerima. Taj čovjek sa svojim timom rekao je kako u hrvatskoj jača četništvo. Potuno istu tezu kao novinar Igor Drenjančević tada. Predsjednica je tražila njegovu smjenu na konto izmišljene afere, kradeze bagra je čovjeka proglasila sdepeovcem ( iako ga sdepeovka Antunovićka miče iz službi desetak godina ranije) i on pada. On se borio protiv četništva koje potiče Srbija, Vučić, a sve odrađuje Pupovac. U par dana u Hrvatskoj Vučić je zabetonirao četništvo koje baš ta ista predsjednica naziva europskim Vučićem!

Vučić je došao u Vrginmost baš nakon silnih afera koje otkrio ovaj novinar kojeg napadaju u Srbiji, a u Hrvatskoj ignoriraju, kako bi dao podršku Pupovcu i baš u Vrginmostu biva strašno isprovociran pisanjem HOP portala, što je jasno izrekao njegov osobni terorista Miodrag Linta, koji je na Pink TV prozvao HOP portal! Sve smo mi to znali i uspjeli razotkriti ovu pokvarenu igru u kojoj ima prste i kraljica balkana.

plenki

MVP daje joj u svemu podršku. Nije dalo protesnu notu Srbiji kada je ministar Vulin tvrdio da će Vučića na trgovima dočekati ustaše. Znači suglasani su da smo svi ustaše. MVP nije reagirao na izložbu o Jasenovcu, već na govor Dačića, što znači da nisu imali ništa protiv takvog falsifikata. Zanimljivo da to naši novinari nisu primijetili. Što znači da su i predsjednica i premijer isto krenuli u progon ustaša. Da bi se jednog četnika napravilo čovjekom treba cijeli narod proglasiti ustaškim. 

srpski

I sve je otkriveno na dan posjete Vučića Hrvatskoj.  Miro Bulj je kao čovjek sa imunitetom bio “pritvoren ” u Saboru dok ne izađe zločinac Vučić iz sabora, udovice nisu mogle prosvjedovati jer je Vučić bio na radnom ručku i to je bila zapovijed iz Beograda, srpske službe vršljale su po Vrginmost nešto prije posjeta i čuvale hrvatski dom za vrijeme posjete. Protokolarno župan sisački nije sjedio na svojoj poziciji, dožupan nije bio u Vrginmostu, jer nije dobar sa Pupovcem, a kraj Pupovca je bio osuđeni terorist Jovičić, koji treba ležat za korupciju!. Drugim riječima Vučićeva ekipa je radila što je htjela i to su za Kolindu hrvatski interesi. Možete li zamisliti da zbog Vučića amerikanci otjeraju vojsku na drugu cestu jer nemaju povjerenja u njih? Normalno da ne možete. I to se dogodilo u mjestu Blatuša…i onda na kraju predsjednica je ponosna na sve izgovreno iz usta srpskog primitivca? 

Ponosna je na čovjeka kojem je bio dugo godina (do 2008) tjelesni čuvar Vasilije Vidović. Glavni koljač iz Škabrnje. Nama, građanima po njoj ne treba D. Lozančić, treba nam europski primjerak srpskog geđana Vučića, koji je pokrao Srbiju zajedno sa Dačićem i njegovim narkokartelom, Dodik koji je pokrao Srbe u BiH, pa sada svi zajedno budalama prodaju priču o Jasenovcu. 

vojvoda_VASILIJE_VIDOVIC

I nakon svega javi se Stevo Culej u maniri glasnogovornika predsjednice iako ona ima hrpu savjetnika i objašnjava što je ona mislila i tko je marginalac ili kako on kaže bukač? Nije li on saborski zastupnik? Ili je postao osobno osiguranje predsjednice?

Sad nema šatora pred vladom, nema prosvjeda branitelja, generala, desnice, već je svima njima problem Keleminec dok se širi četničija po zemlji, zločinac slobodno šeta, a našu predsjednicu brani Miodrag Linta od nas, inače terorist i idejni vođa povratka SAO Krajine, a kojeg predsjednica zove da dođe iz Beograda na skup četnika početnika i onih metuzalema u Vrginmost. Što još treba ona učiniti da netko napiše OSTAVKA!

koli

Znali ta dama da uskoro ide u javnost novi srpski memorandum imperijalističkih namjera?

Igor Drenjančević

HOP