Ekskluzivno: Osoba koja je došla sa Vučićem u Hrvatsku krala je naftu iz hrvatskih naftovoda u vrijeme rata i prevozila u Pančevo

0
16918

Sve Hrvate treba prikazati kao ustaše da bi jedan četnik postao čovjek. To je misija  koju je pokrenula svjetska politička elita potpomognuta našim lutkama na koncu…Naravno ni pola nije istina o ustašama što tumači srboslavenska povijest.

Kod nas se pegla europski sako Aleksandra Vučića, čovjeka jako bliskog ubojici iz Škabrnje, Vasiliju Vidoviću. To će silno pomoći žrtvama Škabrnje. Iz toga razloga objaviti ćemo dokumente i slike o Škabrnji, strašne slike pokolja, kao i drugih mjesta u Hrvatskoj da još jednom javnost pročita i vidi strašne slike pokolja u kojem je sudjelovao Vučićev tjelesni čuvar do 2008. godine. Kada netko otvori te dokumente možda će i na posjetu ovog huškača i zločinca drugačije gledati. Upozoravamo medije da svi dokumenti iz ovog članaka i informacije ne smiju se koristiti u drugim medijima bez odobrenja.

martic 7.

Listanje dokumenta u donjem lijevom uglu. Teroristi su znali sve detalje genocida i skrivali to do kraja rata.

 

KADA ĆE HRVATSKA ZATRAŽITI IZRUČENJE TJELOHRANITELJA ŠEŠELJA V.VIDOVIĆA, UBOJICE IZ ŠKABRNJE

U ovom tekstu koji je ponovljen već peti put jasno se vidi tko su ubojice i gdje se nalaze.

Sada nešto o Miodragu Linti, čovjeku koji je organizirao iz Beograda dolazak Aleksandra Vučića u Vrginmost i općinu Gvozd.

IMG_20180208_114711

Miodrag Linta bio je glavna veza za pljačku u SAO Krajini sa Beogradom i Slobodanom Miloševićem. Poznat je po pljački hrvatskih kamiona, kojima se poslije vozila opljačkana roba u Beograd, drva iz šume, poznat je i po krađi nafte po punktovima u Vojniću i Vrginmostu. Osim lopovluka tog tipa Linta je sudjelovao i u krađama sa srpskim obavještajcem  Frenkijem Simatović konvoja za Veliku Kladušu tijekom rata na način da je Abdićeva enklava morala davati par kamiona pomoći od hrvatske vlasti njima.

kol

Danas je blizak srpskom teroristu Đuri Škaljcu i Toši Pajiću koji su bili vrh zapovjedne piramide SAO Krajine I SA NJIMA BLISKO SURAĐUJE. Tošo Pajić je poznat kako je sa Čedom Bulatom potpisao predaju za vrijeme Oluje na Banovini. Takvog čovjeka predsjednica ugošćuje kod nas!

Linta je sređivao smještaj na Banovini za zločinca Milu Martića kada je bilo jasno da Knin pada…U Lintinoj grupi terorista godinama je bio Miloš Pajić blizak isto Martiću, ali je umro i tako je sada manja smetnja Hrvatskoj.

No krenimo redom. Nafta se krala sa tri točke prolaza naftovoda od Siska do Rijeke tijekom rata.  Uniformirane osobe iz policije i vojske čuvale su ta tri punkta. Glavni za organizaciju pljačke nafte bili su Boro Mikelić, koji je tada vodio terorističku vladu, Đuro Škaljac i Tošo Pajić ispred terorističke policije Krajine, a kordinator  naravno Miodrag Linta. U prijevodu hrpa lopova. Prvi punkt za krađu nafte je bio blizu zemlje bivšeg nepravomoćno osuđenog ex načelnika SDSS-a Branka Jovičića. Drugi punkt je u Kolarićima, općina Vojnić. Brdu iznad Kolarića i u Loskunji. Nafta se vozila u Pančevo, a isplata je išla Miodragu Linti nakon obavljenog posla. Danas su ti lopovi glavni u udrugama za “zaštitu Srba regiona”.

Ovi ratni profiteri imali su i još ogavniji način pljačke. Tijekom sukoba 5. korpusa Armije BiH i Abdićevih muslimana, abdićevci su pobjegli u SAO Krajinu. Bili su smješteni po kokošinjcima, halama Agrokomerca na samoj granici, u selu Batnoga općina Slunj i na Turnju pred Karlovcem. Ova navedena lopvska ekipa dovozila je izbjeglicama ( oko 50000 ljudi) kruh i vodu. Kruh se trpao u kamione kao šljunak, bez zaštite, u prašinu, prljavštinu i tako se bacao sa kamiona izbjeglicama pod uvjetom da su izbjeglice platile 1 kilogram kruha 10 DM, a litru vode 5 DM. Svjedok tvrdi da su ovi ratni profiteri u vrećama nosili novac punih kamiona nazad. Izbjeglice su čekale dan i noć da bi dobili kilogram kruha i to platili deset puta većom vrijednosti u novcu, kako bi preživjeli.

Takav kadar predsjednica danas poziva u Hrvatsku, a državne službe ne reagiraju. Inače Vučić se u Vrginmostu hvalio prijateljstvom sa Borom Mikelićem pred kamerama televizije i time priznao da i ovog lopova jako dobro pozna. To je europski Vučić kojeg podržava predsjednica i premijer isped HDZ pučana.

Milorad Pupovac kako smo vidjeli u Vrginmostu prije par dana usko surađuje sa tom lopovskom ekipom. U SNV-u desna ruka mu je osuđivani diler droge Milošević, a i njegova odvjetnica je prozvana od kolege za falsificiranje potpisa.  U Sisačkoj županiji glavni je SDSS-ovac  Jovičić, nepravomoćno osuđen za korupciju. Znači s kim si takav si.

https://www.hop.com.hr/2018/02/16/ratni-profiter-koji-je-pokrao-strojeve-i-novce-iz-habor-a-i-pobjegao-u-srbiju-financira-vuciceva-psa-lintu-za-huskanje-srba-u-hrvatskoj/

HOP

Zabranjeno kopiranje dokumenata sa portala i svih informacija.