Kreće li ‘kradeze politika’ u trgovinu sa Srbima-savez srpskih općina u Hrvatskoj-podrška za treći entitet u BiH?

0
4791

Prema nekim informacijama iz vlade RH-a došli smo do frapatnih činjenica, ako je vjerovati izvoru iz vlade, ovaj cirkus sa zločincem Vučićem i podrška Pupovčevoj SAO Krajini u Lisinskom, odnosno zajednici srpskih općina kako se to danas zove, čini se ima pozadini u ostvarenju trećeg entiteta Hrvata u BiH.

Kako bi se jedino desnica mogla dići protiv ovog idiotskog plana , pa i sami branitelji, braća četnici, Vučić, Dačić i Vulin organizirali su lažnu priču o Jasenovcu u UN-u, da prije svih ocrne hrvatsku razjedinjenu i jadnu desnicu. Žele četnici u srpskoj vlasti objasniti da su današnji desničari slični onima u Jasenovcu.

jakov

Četnici, neofašisti i zločinci Vučić i kompanija cijelom svijetu prikazali su tko je problem na Balkanu. Hrvatska desnica vezana je za ustaše. Oni su ipak četnici i antifašisti. Kolju muslimane i Hrvate jer su antifašisti. Oni su najstručniji za progon ustaštva.  Ustaše su po njima osim doktora i magistara sa ovog portal i Bujanec, Sačić, Keleminec, Hasnbegović, Esih, Glasnović i ostali.

alan-ford-citati-baner-640x330

Dodik je isto došao u izgubljenu državu Hrvatsku poslije Vučića i upozorio na zločine ustaša. Od ustaša će nas svi oni spasiti zajedno sa Kolindom, Plenkijem i Strankom dugih prstića. Sve da zaštite  pljačku kradezea i dugih prstića.

koli

Čini se da naš kradeze izdajnički pokret kreće u realizaciju europskog kretenskog plana po kome Srbi u Hrvatskoj dobivaju zajednicu općina, kako bi kad tad otkinuli našu kiflu jer su ugroženi, a naši politčari kretenskom politikom na to pristali, da bi u BiH dobili komadić zemljice na upravljanje, iako su prije stvaranja Srboslavije bili dio hrvatskih zemalja, a današnji pravoslavci i muslimani većinom su se izjašnjavali kao Hrvati…

grunf__small

Kradezeov cirkus oko ratne odštete vrlo brzo je posran, pa i Plekijeva navodna hrabrost da to izusti pred oboljelim zločincem Vučićem. Preko odvjetnika Nobila i muslimanskih posrbica vrlo brzo je aktivirana tužba za logore u kojima su bili muslimani pod hrvatskom kontrolom.  Za zvjerstva muslimana i Srba koga briga, svemu su krive ustaše…

Bilo bi zgodno da se konačno sruši u parlamentu ova suluda vlada i predsjednica koja plješće  SAO Krajini u Lisinskom…Sjetimo se kako nam je veselo mahala sa Kornata, kao da je obavila turističko razgledavanje vatrogasne tragedije….

kolinda 22

HOP