Državna tajnica u MVP-u znala je činjenicu da je Blažeković Hanžekovićev rođak

0
4760

Informaciju su za Bujicu potvrdila čak četiri izvora; Boris Blažeković bliski je rođak pokojnog odvjetnika Hanžekovića. Osim Hanžekovića, za kontroverznog HNS-ovca se u listopadu prošle godine kod Kolinde Grabar–Kitarović založio i Stipe Mesić – rečeno je  na Z1 televiziji… Djevojačko prezime majke je Hanžeković.

Lik sa srednjom prometnom školom, bez diplomatskog iskustva i nekadašnji neuspješni voditelj manekenske agencije, nakon vrijeđanja Trumpa najbolje je hrvatsko rješnje za konzula u New yorku. Mnogi su se pitali kako je to moguće…Ipak ima i nastavak priče o Blažekoviću.

Državna tajnica i pomoćnica ministrice MVP-a Burić-Pejčinović, Andreja Metelko Zgombić, ex žena poznatog konzultanta, koji je radio procjene Agrokora za tužbu I. Todorića protiv Plenkija i društva sigurno je znala ovu informaciju. Njen brat ne previše ambiciozni odvjetnik, koji dugo nije postao partner Hanžekovića, radi u uredu Hanžekovićeve odvjetničke kancelarije.  Bivši muž vrlo je bio blizak Hanžekoviću. Ovo je još jedna karika u lancu  male države za velika poznanstva-afere Blažekoviću.

HOP