Aleksandar Vučić i BIA dali novi identitet ubojici Hrvata, dok javnosti maže oči o humanosti

0
3874

Jučer je dolazak osoba koje traže svoje nestale kod Vučića po nama teško poniženje za te osobe.  Dolaze moliti zločinca da im pomogne. Strašan stres.To je trebala napraviti vlada.

Koliko Vučić laže najbolje govori da je BIA sakrila identitet osobe za kojom hrvatska traga, a ubio je hrvatskog građanina i osuđen je u odsutnosti na 21 godinu. BIA je pod kontrolom Vučića. Vučič je donio u Zagreb tek tri podatka ubijenih osoba…strašno o kojoj se ljudskoj zvijeri radi, ucjenjuje žrtve srpkih zločina. Ne želi dati podatke…

Saša Sinđelić visoko kotira u četničkom ravnogorskom pokretu, rođen je 1980 godine u Austriji.

2002. godine. ubio je sa četri metka hrvatskog državljanina kao vojnik vojske Jugoslavije, prešavši granicu u vojnoj odori. Za taj čin osuđen je na 21 godinu zatvora u odsutnosti u Vukovaru. Radi se o klasičnom činu terorizma, jer je kao vojnik druge zemlje (vojna pošta Raška) ušao na teritorij RH i ubio građana Republike Hrvatske. Zbog ove osude on se ne smije kretati sa svojim stvarnim dokumentima, već mu srpska služba BIA izdaje lažne dokumente na ime Aleksandar Sinđelić, rođen  14.6. 1979. godine.

Sinđelić je pravomoćno osuđen 2012. godine, zbog ubojstva Mirka Fotesa 2002. godine, kao i zbog krađe njegovog traktora. Presuda je postala pravomoćna, što se može vidjeti iz službenog dokumenta suda u Vukovaru, 28. veljače 2012 godine, a Sinđelić je od dana ubojstva bio u bijegu.

sindjela-terorista

Hrvatska-presuda-Sindjelicu-3

Interpol ga u Wiesbadenu  registrira pod tim imenom kada nabavlja 40 komada Heckler atomatskih pištolja MP5. Pod tim imenom ga evidentiraju i ukrajinske službe da djeluje sa odredom četnika kod Donjecka, u tzv. Donjeckoj narodnoj republici pod kontrolom ruskih pobunjenika. 

Od dvojice agenata dobiva 500 000 eura za pokretanje državnog udara u Crnoj Gori prije dvije godine, Srbija nikada nije htjela ovog ubojicu izručiti Hrvatskoj. Toliko o srpskoj korektnosti kojoj se nada predsjednica. Možda Vučića potakne nastavak priče o Crnoj Gori za korektnost?

HOP