Nakon cirkusa sa Alvarezom i uvrijeđenim Ramljakom, Todorić ispao bolje rješenje?

0
2483

Guverner Rohatinski, nagrađivani guverner zaparavo je lagao i koristio Agrokor za privatnu dobit. Vladimir Šeks, tata HDZ-a znao je za malverzacije u Agrokoru preko 20 godina. I to nikoga u DORH-u ne brine.

 

Lex Agrokor je izbacio iz nagodbe rusku banku koja je Agrokoru dala novac. Može li luđe? Sada će ova odluka koštati sudski 125 000 kuna po izlasku odvjetnika. Nije li ovo dovoljan dokaz za pad vlade?

Cirkus oko nekog Alvereza koji je došao, predstavio jednu Hrvaticu u momčadi i otišao. Predstava za budale.

Todorić ima svoju priču. Točno je svakako da je Agrokor nacionaliziran kao da je 1945. godina. Činjenica je da je rejting Agrokora pao pod Ramljakom, za kojeg našeg izvor tvrdi da ga pozna kao sina Alije Ramljaka. Nakon svega nije li ovo trenutak za nove izbore?

Nije li dosta cirkusa Kolinde i Plenkija?

Ona sa europejcom Vučićem paradira po Lisinskom dok Srbi traže svoju autonomju, a Plenki radi cirkus sa Ramljakom, koji je tako uvrijeđen da je odlučio dati ostavku nakon što se saznalo kako ima preko 140 savjetnika za cirkus oko Agrokora. Prema ovo kaotičnoj situaciji čini se da je Todorić bio puno bolje rješenje od revizorskih štetočina.

 

HOP