Pokvarenjak Vučić žrtvovao generala Dikića u državnom udaru u Podgorici jer mu je žandarmerija pretukla brata, a Vulin obilazi četničke monahe po Obrovcu

0
9726

Danas je Večernji list radio promociju zločincu Vučiću kada je primio  Vučić osobe iz Hrvatske koje traže svoje nestale. Nevjerojatna glupost prepotentnog  novinarstva koje želi spasiti obraz predsjednici za koju stvarno mogu reći ili da nema pojma što radi ili nas namjerno pokopava.

Prema onom što je policija radila u Vrginmostu za vrijeme posjeta Aleksandra Vučića mogu reći vrlo otvoreno da joj više ništa ne vjerujem. Policija je striktno proganjala i nelegalno privodila Hrvate za koje se sumnja da surađuju sa ovim portalom. To znači u prijevodu da je naša vlast zastrašivala ljude koji ne žele četničiju u svojoj kući. Srećom nisu baš upućeni u detalje.

Iz Beograda Vučić je ponovio neki dan  da ne zna što znači četničija kao riječ i četnik početnik. To su dvije riječi koje su bile naslovnice HOP portala. Što u prijevodu znači da ga naše pisanje jako žulja, jer vidi kod većine mejnšit medija budale koje uglavnom ništa ne kuže, a to mu posebno odgovara.

Pa kad želiš Vučić vojvodo koji ni pušku ne znaš pravilno držati, objasnit ću ti što znači. To znači da sa svojim ravnogorskim pokretom četnika namjerno radiš sranja po ex Jugoslaviji, jer nažalost u ovim zemljama koje se ne zovu Srbija ima puno nesposobnih kretena na vlasti i ljudi ucjenjenih od tvojih službi. Ravnogorski četnici rade sranja po Kosovu, a vojvoda očalinko proziva Kosovare.

Svijet na to ne reagira jer i u SAD-u četnici imaju jak lobi. U Crnoj Gori ravnogorski četnici napravili državni udar, a general Dikić je žrtvovan jer je vojvodi Vučiću žandarmerija prebila brata. Pa je zločesti braco uvalio kajlu svom generalu, koji je za Slobu odrađivao na Kosovu. Četničija je izmislila i atentat na Vučića pred kućom njegova oca, a zovu se ravnogorci. To naši novinari ne znaju…ali ima tko zna vojvodo. Pola milijuna dva su vojna agenta iskeširali za diverziju u Podgorici, ali će biti jako zaje*bano kad saznaju od kuda je došlo oružje podmetnuto generalu Dikiću i kako je neko njihovu lovu stavio sebi u džep.  Zar ne vojvodo?

Četničija je i u srpskoj crkvi koju naravno kuži tvoja ravnogorska pamet i to među monasima, koje obilazite kraj kretenske  vlasti u Hrvatskoj. Ta vlast još i plaća te srpske četnike, sori monahe da se bolje spremite za rat i klanje protiv nas. Tako je prošle godine Vulin boravio u kolovozu mjesecu u Hrvatskoj kod svoje četničke svećeničke bratije u Obrovcu, iako se zna protokol ministra obrane jedne zemlje. Zar ne?

Dodikov čovjek Vulin širi malo četničiju kraj “naše velike državnice” koja jedino dobro mijenja haljine. A kada zagusti hoće li Jakov braniti Hrvatsku? Da li ju je branio 1991. godine?  I Vučić zna od kuda mu ide opasnost, od predsjednice sigurno ne.

Našim POKVARENJACIMA u novinarstvu ne smeta postrojavanje četnika, naoružanih, stvaranje Dodikove garde, ali se bave postrojavanjem Keleminčevih sljedbenika?! Nije li to i četničija u novinarstvu prevladala?

“Kolinda trepni dva puta na TV-u ako si oteta!”

Igor Drenjančević

HOP