Otkrivamo hitnu posjetu crnogorskog premijera Hrvatskoj i skandaloznu ulogu crnogorske policije u državnom udaru!

0
15105

 

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sastala se s predsjednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem koji boravi u radnom posjetu Hrvatskoj, priopćio je u petak predsjedničin ured.

Masonerijska kuhinja homoseksualne vlade Srbije i Crnogorskih izdajnika izlazi na vidjelo. Takozvani  državni udar, zapravo teška pravosudna sprdačina u Crnoj Gori za sve je okrivila generala srpske žandarmerije B. Dikića, a oružje na adresu je podmetnula crnogorska policija!

Ovaj članak uzburkao je regiju;

Ruska vojna obavještajna služba i četnički ravnogorski pokret organizirali državni udar u Crnoj gori, a oružje nabavili od MUP-a Crne Gore!

Sva panika srpske LGBT vlasti krenula je u trenutku objave našeg članka u kojem jasno objašnjavamo da su Vučić i ekipa prodali generala žandarmerije i namjestili mu ulogu u državnom udaru samog zbog činjenice da je žandarmerija prebila Vučićeva brata kriminalca.

https://www.hop.com.hr/2018/02/20/pokvarenjak-vucic-zrtvovao-generala-dikica-u-drzavnom-udaru-u-podgorici-jer-mu-je-zandarmerija-pretukla-brata-a-vulin-obilazi-cetnicke-monahe-po-obrovcu/

Nakon ove objave Vučić se prestaje rugati po srpskim novinama uredništvu HOP portla zbog  riječ Četničija i jednostavno ušuti. Tvrdio do tada da je u Hrvatskoj naučio novu riječ Četničija.

VUČIĆEV ‘INFORMER’ NAPAO ‘USTAŠE SAČIĆA I BUJANCA’ I PORTAL HOP JER NE DOZVOLJAVAJU VULINU ‘DA VRIJEĐA’ HRVATE!

Dan kasnije od objave članka o generalu Dikiću bačena je bomba na američko veleposlanstvo, a terorist od druge bombe je raznio samoga sebe. Kako se radi o čovjeku koji se itekako razumije u sigurnosne sustave više je nego jasno kako je stvar morala završiti bez svjedoka. Terorist koji je bacio bombu na američko veleposlanstvo poginuo je zbog “neznanja” da trenutna bomba eksplodira u trenutku…Vjerujete li u te gluposti?

Saznanje da je crnogorska policija sudjelovala u namještanju državnog udara, a da su na sudu svjedoci četnici iz ravnogorskog pokreta Velimirović i Sinđelić ( za kojim Hrvatska traga zbog teškog ubojstva) je više nego veleizdaja.

Crnogorce njihova vlast radi budlama kao i naša nas u interesima velikosrpske ideje. Zbog toga se crnogorski premijer brže bolje uputio našoj predsjednici u Zagreb koja četnike pretvara u europejce i tako može pomoći Vujanoviću da objasni preostalim Crnogorcima zašto je njihova policija sudjelovala u ovoj šaradi državnog udara…

Što je zajedničko Srbima, Hrvatima i Crnogorcima u ovoj priči?

Hrvate je ponizio kriminalac, lopov, četnik iz Gay lobija Vučić, radio budalama po Hrvatskoj za vrijeme posjeta, dok je predsjednica govorila da je to europski Vučić, Srbe je Vučić ponizio stvarajući gay vladu u pravoslavnoj državi, a izdao generala žandarmerije podmečući mu državni udar u Crnoj Gori. Crnogorci su pak ponizili svoj narod skrivajući istinu da je i njihova policija sudjelovala u namještanju ove priče generalu žandarmerije i svjedocima proglasila na sudu ubojice i lopove, četnike Sinđelića i Velimirovića, koji su na kraju izradili i ruske obavještajce, te ponizili i njihovu špijunsku inteligenciju…

HOP