Modrić pod istragom, a Pupovca DORH štiti od istrage oko Tesla banke!

0
3341

LAŽNO SVJEDOČENJE

Tko i zašto uopće proizvodi lažnu aferu oko jednog svjedočenja za koje se postavlja pitanje dali je uopće lažno.
Zar DORH nema prečeg posla i bitnijih KZ-a događaja da na ovakvom slučaju trenira nekakvu strogoću ili preciznost u radu.
Postavlja se općenito pitanje, da li je Luka Modrić hrvatski nogometaš desetljeća svjedočio tako da je netko mogao ostvariti materijalnu korist za svoj džep i da li je temeljem tog svjedoćenja počinjeno teže krivično djelo?
Da li DORH zaista postoji kao pravosudna institucija i kakav ima rezultat u radu, to građani za sada nisu čuli. Uspoređujući ovako navedeno KZ djelo svjedočenja s KZ djelima koje bi DORH morao procesuirati na desetine i desetine primjera, zaista je obična pravosudna sprdnja.
Ovaj postupak će na kraju ovu i druge pravosudne instiutucije spustiti na najniži nivo.
Luka Modrić i da je svjedočio ovako kako ga optužuju nije počinio KZ djelo koje ima snagu KZ djela za pljačke na stotine milijuna kuna.
Što se uopće dešava s INA-om, Tesla bankom, Agrokorom i na stotine slučajeva lažnih pretvorbi i otimačine vlasništva građana i države, to DORH ne zanima.
DORH trenira disciplinu i savjest o svojemu radu na Luki Modriću , koji će na kraju zasigurno biti oslobođen, a tko će tada platiti Modriću i njegovoj obitelji štetu i boli koje će doživjeti.
DORH i ostali posvetite se pravim poznatim igračima, Gregurići,Valentiću,Sanaderu,Todoriću, Pupovcu, Mesiću, Bandiću i mnogim drugim od kojih bi se moglo sastaviti desetak nogometnih reprezentacija.
Dokažite se i pokažite, ostavite Luku Modrića jer je mnogo više dao za Republiku Hrvatsku nego vi svi zajedno.

Nenad Vlahović

HOP