Srušena Facebook stranica novina australskih Hrvata jer su oprali Kolindu zbog posjeta zločinca Vučića

0
9511

Zbog ovoga teksta novinara Mamiću je srušena je Facebook profil  stranica novina. Očito Kolindu jako žulja činjenica da Hrvati ne misle kako je zločinac Vučić danas europski državnik. Čini se da Big brother masonerija i komunistički šegrti u Hrvatskoj su u panici…

Sydneyska “Domovina’ pozdravlja Hrvatsku – Za dom spremni!

Drage čitateljice i čitatelji našeg tjednika koji živite u Australiji i Novom Zelandu a koji se osim u tiskanom izdanju prati širom svijeta putem naše web stranice – www.domovina.info, te naše facebook stranice – koja je već tjedan dana ukinuta o čemu smo dobili i službenu obavijest a kao razlog(u kojem ne piše do kada će kazna trajati) navedeno je naša predzadnja naslovnica br. 273. od 21.2.2017. na kojoj prenosimo mišljenje poznatog poduzetnika Marka Franovića iz Sydneya koji je medju ostalim izjavio a što i stoji na našoj naslovnici da je – ‘Posjet Vučića naredjen od ambasada – povijesna sramota za predsjednicu Kolindu”.

Lako je uvidjeti da ovaj put nismo prijavljeni od strane jugokomunističke omladine kao kada nam je prije par mjeseca stranica bila skinuta sa fejsa jer smo na njoj objavili snimke sa komemoracije pokojnom generalu Praljku u Sydneyu jedinstvenom takvom dogadjaju kakav nije zabilježen ni u Hrvatskoj a ni u dijaspori a koji možete vidjeti na našoj web stranici http://www.domovina.info/video-slobodan-praljak-je-vitez-hrvatske-dijaspore-u-australiji/ . Hrvatice i Hrvati Sydneya predvodjeni svojim svećenicima i svojim višedesetljetnim liderom zajednice Markom Franovićem na stadionu sydneyske Croatie ne samo da su rekli rekli – “General Praljak je za nas heroj a ne zločinac’ nego su ga i proglasili svojim vitezom.

Ovaj put su nas kako je lako zaključiti nisu zlonamjerno i lažno optužila djeca jugoudbaša nego ljudi iz kruga predsjednice Kolinde jer smo se usudili javno reći ono što svi u Hrvatskoj znaju – “da je car gol”, tj. da su hrvatska predsjednica Kolinda kao i premijer Plenković obične lutke na koncu, to su dva potrkala koja samo odradjuju zadaće koje dobijaju iz Brisela ili iz tzv. “centara moći”.

Ta zadaća je – da se Srbiju što prije uvede u Europsku uniju, Srbija će opet biti glavna za područje nekadašnje krepane jugoslavije koja će se ponovno nastojati oživjeti na sve načine jasno pod drugim imenom, a glavni lider na “ovim našim prostorima” treba opet biti Srbija predvodjena novim “europskim Vučićem”.

To je trasirani put kojim je ići današnjoj Hrvatskoj a na kojem ju vode od 2000. godine veleizdajnik Mesić od kojeg je projekt preuzeo podmukli “agnostik” Josipović a nastavila slatkorječiva PR u hrvatske kockice obučena Kolinda. Ono što je Račan 2000 godine počeo preuzeo je ucijenjeni Sanader (sjetite se tko je odbio tadašnji HSP a doveo Pupovca u vladu) a Milanović, Karamarko i Plenković djeca udbaškog miljea to samo s manje ili više prigodnog folklornog hrvatstva provode.

Plenković koji obnaša vlast zahvaljujući tri četničke Pupovčeve ruke te jednog ucjenjenog lopova i više kupljenih duša sitnijih protuhrvatskih strančica te Kolinda koja je dva puta postrojila skoro sve braniteljske udruge prije i poslije Vučićeva posjeta Zagrebu a koji su joj izrazili lojalnost i pohvalili je radi tog bijednog odradjivanja briselske ili već čije zapovijedi – nama ovdje u Australiji i dijaspori neće odredjivati niti ćete propisivati što i kako trebamo misliti i što ćemo reći.

Neki dan objelodanjeni jednogodišnji rad tzv. komisije “ za suočavanje s prošlošću” u kojem je zaključak da se “crvena zvijezda i naslijedje komunizma ne zabranjuje a zabranjuje poklič – za dom spremni” i onom najdobronamjernijem i za pomirbu najraspoloženijem Hrvatu mora otvoriti oči – HDZ i SDP vode djeca udbaša i dok ih ne počistimo sa scene i svo nasljede zločinačkog komunizma Hrvatska nikada neće biti normalna zemlja, niti će moći gospodarski napredovati a iseljavanje će i dalje biti sve veće i veće.

Kao šlag na torti i da ne bi bilo zabune što je HDZ i tko ga vodi došla je vijest neki dan da su glavnu ulicu maršala tita koja je u Zaprešiću kraj Zagreba postoji pod tim imenom sve ove godine iako je na vlasti cijelo vrijeme HDZ nedavno preimenovali – ali u tri dijela – jedan se zove po Kardinalu Stepincu kojega su u toj istoj ulici htjeli ubiti i organizirali antentat na njega nakon rata, jedan dio su nzavali po “hrvatskim braniteljima’ a treći dio su i dalje ostavili pod istim imenom svog duhovnog oca, svoga i svojih očeva u čije ime vladaju Hrvatskom – komunističkog zločinca maršala tita.

To je dakle Hrvatska 2018.

Potpuno u rukama djece udbaša.

Hrvatska još nije slobodna.

Rat je i dalje u tijeku, samo ovaj zasada nije oružani.

Osim rijetkih glasova u Hrvatskoj poput malih tzv. “desnih internetskih portala” i njihovih kolumnista, tv emisije “Bujica” rijetkih glasova iz Katoličke crkve poput biskupa Vlade Košića, udbaškoj djeci smeta naš glas kojim im prenosimo stvarno razmišljanje većinske australske a i svjetske hrvatske dijaspore. Uostalom samo da podsjetimo jedina dva preostala hrvatska tjednika u iseljeništvu cijelog svijeta – oba se nalaze u Australiji.

Mi smo “Domovina” iz Sydneya!

Hrvatska dijaspora brojnija je i veća nego što ima i živi Hrvata u Domovini Hrvatskoj!

Naša fejsbuk kazna će proći.

Hrvatska će uskoro biti slobodna a ne da je u kazni da je vode djeca udbaša. Hrvatsku će uskoro voditi djeca nove Hrvatske, hrvatski ratni heroji i hrvatska dijaspora.

Naše vrijeme dolazi!

Hrvatska dijaspora pomogla je i bila je ključna za pobjedu u ratu protiv srpske agresije, od 1991-1995 -taj rat smo dobili, a dobiti ćemo i ovaj protiv djece udbaša koji trenutno vode našu Hrvatsku.

Iz slobodnog svijeta iz jedne od najljepših i najbogatijih zemalja svijeta u kojem nikada nije bilo zločinačkog komunizma na vlasti, pozdravljamo vas najljepšim hrvatskim pozdravima – “Hvaljen Isus i Marija” te “Za dom spremni” uz neizostavni pozdrav naše druge i voljene Domovine – Advance Australia Fair!

Petar Mamić, urednik tjednika “Domovina’ iz Sydneya

 

twz

HOP