‘Plenkoviću nećeš moći spriječiti moju likvidaciju – prijete mi politička mafija zbog ‘Gamonta’!’

0
15087

Ponovo nam se javio građanin Pavić uznemiren stalnim prijetnjama, nakon što je otkrio vezu Ivana Velibora Sinčića, tvrtke Gamont i vodeće političke mafije u zemlji kako on tvrdi na slučaju Gamont.

-Tvrtka Gamont je centralni dokaz oko kojeg se vrti sva politička-pravosudna -medijska mafija. U nekoliko sam listova medijskih htio objaviti sam slučaj Gamont, oni su me odbili, a kada sam se obratio vama počele su prijetnje likvidacijom, koju neće spriječiti niti naš primijer, jer se radi o vodećoj mafiji ove zemlje i moćnim novinarima, koji tu mafiju štite.

Vama sam otkrio o kojim se novinarima radi, a ostale podatke sam pripremio kako bi ipak do informacija došli kao portal ako dođe do moje likvidacije. Kada sam neke podatke iznio u jednom  portalu, Dnevnom, urednik je odbio iste podatke iznijeti na svjetlo dana, ali je zanimljivo da je politička mafija to saznala preko vlasnika M. Ljubasa, koji je poslije toga propucan usred bijela dana na zagrebačkoj Trešnjevki. Vjerojatno time i upozoren. Ne znam da li je on njih ucjenjivao ili je neki izvor iz portala stvar izdao toj mafiji, ali je činjenica da  Ljubas je upozoren kako ne smije stvar objaviti…O tome sam za vrijeme predsjedničkih izvora razgovarao vrlo otvoreno i sa Ivanom Veliborem Sinčićem.

On zna za korupciju oko tvrtke Gamont. Sve detalje. I šuti. Toliko o njegovoj borbi za malog čovjeka ili je dobio ogroman novac za šutnju. Zbog toga mi je delikatno uopće govoriti o tome. Poručujem svima, detalji su na sigurnom i izaći će na vidjelo, a vama zahvaljujem na pažnji i hrabrosti sve ovo objavljivati.- rekao je građanin Pavić

HOP