Oni koji su javno tražili legalizaciju droga, prostitucije, isto-spolnih „brakova“ te legalizaciju abortusa-traže potpisivanje istanbulske konvencije!

0
2589

NE PUCAJTE U VLASTITO NACIONALNO BIĆE!

 

Živjeti u skladu s prirodom poštujući sve njezine zakone jedini je ispravan način života koji garantira budućnost. Socijalizacija kao posljedica čovjekovog načina razmišljanja dovela nas je do trenutne moralne, a time i do egzistencijalne granice iza koje više ništa neće biti isto. Kroz svoju samo-aktualizaciju  čovjek je u razvojnom procesu društva učinio čitav niz  pogrešaka čije su posljedice ovog trena zakucale na njegova vrata i traže svoju naplatu  Ono što smo nekada zvali primarnim biološkim potrebama (potreba za hranom, vodom, kisikom, spavanjem /sanjanjem/, za seksualnošću radi opstanka vrste, termoregulacijom i potreba za izlučivanjem) načinom življenja potpuno smo odbacili kao naš temeljni egzistencijalni plan praveći od njih nakaradni način vlastite destrukcije.

ZAMJENA TEZA KOJA VODI U PROPAST

Potrebu za hranom pretvorili smo u žderačinu, potrebu za vodom zamijenili smo lokanjem, potrebu za snom realizirali kroz uživanje opijata. Potrebu za seksualnošću radi opstanka vrste pretvorili smo u nakaradno zadovoljavanje iskrivljenih seksualnih želja (sirove strasti), a potrebu za oblačenjem kao osnovnim preduvjetom termoregulacije pretvorili smo u „visoku“ modu koja nam je postala važnija od jela i pića.

Potrebu za pripadanjem i ljubavlju koja čini odnos s drugim ljudima pretvorili smo u svakodnevne bolesne partije ispunjene lokanjem alkohola i kojekakvim seksualnim izopačenostima. Potrebu za samopoštovanjem zamijenili smo najgorim oblicima oholosti rušeći pred sobom sve ograde dostojanstva. Potrebu za samostvaranjem potpuno smo zaustavili misleći kako smo kroz svoju   samo-aktualizaciju ostvarili i iskoristili sve svoje kapacitete, potencijalnosti i talente, odnosno dosegli svoj maksimum tako da su neki pomislili kako upravo oni mogu zamijeniti Boga. I upravo u tome leže razlozi vlastitog samouništenja u koje smo zagazili. Zamislite, nekoliko bolesnih umova odlučilo je legistrativno stvoriti neki novi ljudski rod, fabricirati čitav nekakvih tran-srodnih  tipova „braka“, a curicu do 18 godina poistovjetiti sa ženom.

Unatoč 2018. godina nove civilizacije čovjek napušta sve svoje pozitivne norme te odbacujući civilizacijske dosege  kako guska u magli srlja u vlastitu propast. Može li tome biti opravdanje pomisao kako se živi kratko te je tako sve dopušteno?

TKO INZISTIRA NA POTPISIVANJU ISTAMBULSKE KONVENCIJE?

Promatrajući stanje u Hrvatskoj lako možete spoznati kako su za potpisivanje ove konvencije glavni akteri upravo svi oni koji su do sada javno tražili legalizaciju droga, prostitucije, isto-spolnih „brakova“ te legalizaciju abortusa. Drugim riječima to su on koji bi sve prirodno htjeli zamijeniti s protuprirodnim. Svi ti njihovi zahtjevi samo su dio plana Sotone koji ih je uvjerio  kako on ne postoji ili su oni njegovi legitimni sljedbenici.

ODLUČNO RECIMO NE OVOJ KONVENCIJI!

Poštujući svoje tradicijske vrijednosti i kulturu te živeći u suglasju s katoličkim načelima Hrvati su se uspjeli održati u izuzetno teškim životnim uvjetima i stvoriti svoju novu i modernu Hrvatsku državu. Naša vjera bila je ta koja je garantirala našu opstojnost, a i danas je stup oko kojega se moramo okupiti želimo i nadalje postojati.  Svi oni koji i malo poznaju povijest znaju koliko je čvrstoća hrvatskog nacionalnog bića značila za spas Europe i sveukupni razvoj društva te kolike su žrtve Hrvati dali za ostvarenje tih ciljeva.  Pravo je čudo što unatoč tolikim ljudskim žrtvama i danas egzistiramo. To možemo zahvaliti jedino Božjoj volji kao daru Hrvatima na njihovoj čvrstoj vjeri. Zato braćo u vjeri i vi razumni podignite svoj glas i zaustavite ovu paklenu namjeru onih kojima je stalo samo do sebe i svog položaja. Pogledajte tu „silovanu Europu“ i svijet kako ih rastaču ratovi poroci, terorizam i slično. Sve je to posljedica napuštanja Božjeg plana i prijeti svima koji to učine.

TRBA LI HRVATIMA OVA KONVENCIJA?

Hrvatsko zakonodavstvo  reguliralo je sve ono čine bi se trebao zaštititi svaki čovjek od bilo kakvog oblika nasilja pa je tako  prihvaćanje bilo kakve Konvencije iz tog područja potpuno nepotrebno. Ako i postoje neke sitnice koje bi se trebale korigirati onda to treba učiniti korekcijom postojećih zakonskih akata, a ne prihvaćanjem nekakve konvencije u kojoj su dobro skriveni razlozi vlastitog uništenja. Zašto ju potpisati kad to nisu učinile mnoge zemlje (Mađarska, Češka, Slovačka, Grčka, Irska Bugarska) pa čak i da jesu ako je to u sukobu s našim nacionalnim interesima.

POTPIS OVE KONENCIJE RAVAN JE NACIONALNOJ IZDAJI!

Onaj tko se usudi potpisati ovu Konvenciju nije ništa drugo do izdajica hrvatskih nacionalnih interesa. Potpis te konvencije predstavljao bi hitac u vlastito nacionalno biće. Bilo bi to bestidno pljuvanje po svim Hrvatima koji su kroz stoljeća, a naročito u Domovinskom ratu svoje živote ugradili u temelje Hrvatske.  Već sami ulazak u Europu oduzeo nam je ogromni dio suvereniteta, a sad nam prijeti predavanje ostatka krnjeg suvereniteta GREVI-u koji bi nas kroz implementaciju ove Konvencije nadzirao i usmjeravao  daljnje uništenje naših identitetskih vrjednota.  A zašto, zato da bi neki dobro osigurali svoje položaje i budućnost. Gospodo ne tržite našim nacionalnim interesima.

TREBA LI HRVATSKI SABOR VERIFICIRATI POTPIS OVE KONVENCIJE?

Stara poslovica kaže kako je iznad Hrvatskog sabora samo Bog, a ne nekakva Europa i njezine izmišljene kvazi-institucije poput one GREVIO.  Svaki onaj zastupnik koji traži potpisivanje ili daje zeleno svijetlo ovoj nakaradnoj Konvenciji ne štiti hrvatske nacionalne interese i nije zaslužio biti članom tog visokog doma. Prihvaćanje Konvencije bio bi  službeni čin početka nestanka Hrvatske i ne vjerujem da će takvu suludu odluku zastupnici donijeti.  U koliko to ipak učine doći do nezadovoljstva i nemira koji bi mogli imati i teže posljedice. Ne daj Bože da sam u pravu.

Od premijera kao predsjednika HDZ-a bilo bi za očekivati suprotstavljanje ovoj Konvenciji i zaštitu hrvatskog nacionalnog identiteta. Ako HDZ nije lažna demokršćanska stranka onda će svim silama raditi protiv potpisivanja ovakve Konvencije.  Upravo na ovom pitanju pasti će i preostale maske lažnih domoljuba pokazujući tko je tko i kome vjerovati. Oni pravi hrvati to znaju i danas bez obzira na ovo nametnuto sudbinsko pitanje.

Komentator aktualnih političkih zbivanja Gospodin Marko Ljubić se s punim pravom prisjetio one poznate Matoševe izreke: „Hrvatska već vidje dosta raznih čuda, al’ ne nađe štrika za toliko Juda“. Hrvatske Jude treba raskrinkati i to će biti njihova politička smrt. Neki od njih su već politički mrtvi iako toga još nisu svjesni no to će pokazati nadolazeće vrijeme.

Dopustite i meni da se prisjetim Matoševih riječi:

Samo tebe volim, draga nacijo,

Samo tebi služim, oj, Kroacijo,

 

Što si duša, jezik, majka, a ne znamen,

Za te živim, samo za te, amen!

 

Zoran Čapalija

HOP