Slavi li Putin stvarno kršćanstvo ili simbole komunizma?

0
4967

-Zapad ga ne podnosi otkad je stupio na čelo Ruske Federacije jer se otvoreno suprotstavlja politici zapada koja je ništa drugo nego totalitarizam iza maske neke demokracije, koju on često, posve ogoljuje. Pokušavaju ga slomiti svim vidljivim i ne vidljivim silama, ali ne uspijevaju. Kako?

No, do nas je došla jedna zanimljiva informacija a tiče se duhovne snage Vladimira Putina koju on očito crpi iz vjere u Krista kao i iz poslušnosti svojoj Crkvi i crkvenim ocima.

Naime, isto kako je Isus Krist, prije početka svog javnog djelovanja prvo otišao u pustinju 40 dana na duhovnu pripremu, to isto učinio je i Vladimir Putin prije nego je prvi put postao predsjednikom Ruske Federacije.

Tu informaciju potvrdio nam je Domazet Lošo koji je napomenuo – da to na zapadu znaju, zbog čega on i je – toliki problem.

Da li je to baš tako?

Neki dan  su bili putinovi Noćni Vukovi kod kriminalca Dodika. Poznata militantna skupina terorista koja je ratovala u Ukrajini.  Među zastavama na njihovim motorima se pojavila i ona iz vremena ruskog socijalizma.

Simbole komunizma u Rusiji i danas nose mnogi hokejaški klubovi, nogometni, košarkaški, a tako je i u Srbiji. Riječ antifašizam koristi se kod nas i u našoj regiji, dok kod europskih zemalja se koristi riječ antihitlerovska koalicija. Antifašizam kao pojam došao je iz Rusije. Ruski socijalizam i komunizam danas je jači od pravoslavlja u Rusiji u glavama naroda. . To je bio i cilj ruske revolucije. Uništiti pravoslavlje. Maknuti Boga i ustoličiti bogočovjeka. Simboli uništenja ruske kulture i danas vladaju Rusijom više nego igdje.

Pobjeda Putina na izborima silno se slavi kod nas u tzv. desnom krilu države. Komunističko idolopoklonstvo silno hvali Putina, ali i Trumpa na drugoj strani…Jedan i drugi se predstavljaju kao veliki kršćani iako po ponašanju više liče na sve drugo… Šizofreno ponašanje oko njih dvojice širi nekadašnja komunistička elita preseljena na desnicu, kako bi stvorila nove bogove, poput Tita.

masoni

Vjerovanje u Trumpa i Putina je put koji nas vodi daleko od Boga.  Osobe za koje se tvrdi i ima podataka da su bogate toliko da u 20 života ne bi mogle potrošiti sav novac, nama se nameću kao sluge božje. Neki od širitelja priča dobro su plaćeni za širenje takvih gluposti.

To je najopasnije za Hrvatsku. Hrvatska mora naći modus opstanka u grotlu rusko-američkog stiska. Taj modus u jednom obliku držala je Dubrovačka republika. Hrvatska mora postati otvorena za svoje interese i ulaganja, odbaciti komunističku laž o strateškim tvrtkama, koje su baš prve pokradene i služe kao kasica prasica za izbore i uhljebe, dati kapital u ruke onih od kojima je Jugoslavija otela, tako oslabiti moć političke mafije i znati balansirati između supersila. Putin i Trump za nas predstvljaju potpuno isti problem, a njihove želje prema Hrvatskoj su jednake, sve ostalo je navijanje, dobro plaćeno od jedne ili druge strane.

Slučaj državnog udara u Crnoj Gori je najbolji obrazac kako će i nama biti ako podržavamo jedne ili druge. U slučaju Crne Gore, a koji je otkriven baš na ovom portalu; Crnogorska policija je podmetnula oružje srpskom generalu preko ravnogorskih četnika, a sve su planirale strane službe, dok su pak prosvjednike protiv vlasti plaćale ruske službe. Danas u Crnoj Gori imamo na vlasti najveću mafiju u EU isključivo djelovanjem stranih sila i pročetničku oporbu. U toj priči srpski četnici izdaju srpskog generala?! Kakvu stabilnost to može donijeti Crnoj Gori? Nama?

 

Vezani članak

Juncker u Crnoj Gori nakon otkrića da je crnogorska policija podmetnula oružje ‘teroristima’,a Vučić pod CIA-om!

 

HOP