Novi prosvjed ‘levice’ protiv ‘ustaša’, kako bi ojačalo četništvo i pljačka privatne imovine pod krinkom ustaštva

0
4359

Hrvatski preplaćeni aktivisti u udruguma koji ništa pametno ne rade osim silne borbe protiv “ustaša”, došli su na novu ideju: podizanje općeg ustanka i najavili veliki prosvjed protiv ustaša za vrijeme slavljenja praznika rada. Domišljate lijenčine i neradnici progone fantomske ustaše, dok u miru božjem komunisti preoubučeni u kredeze i stranku dugih prstića, kradu bolje od bilo koga.

Manje sposobni desničari još uvijek prosvjeduju kada se s nečim ne slažu, dok levičari izmišljaju unutarnje neprijatelje kao i drug Tito. I tako opstaju, a u Saboru se uvijek u obranu antifašizma javljaju neradnici bez dana radnog staža, poput Opačićke, Marasa, Sinčića, Pernara i drugih tzv. antifašista, zapravo antiradnika. Ljevica je i sada nabacila kost desnici preko Istanbulske konvencije. Protivnici  konvencije će izaći masovno na ulice, a levičarsko neradnički mediji će brže bolje u svijet poslati sliku nazadnih primitivaca, a potom organizirati veliki prosvjed protiv “ustaša”. I naravno, dobiti podršku svjetske javnosti…

To znači da su u biti, dva koraka ispred njih. Nije jasno zašto desnica ne prosvjeduje protiv jačanja komunizma u zemlji? Možda zato što je prepuna ex komunista? Prosvjedom protiv komunjara lakše bi se poslala drugačija slika u svijet. Počelo bi se shvaćati da ovdje nešto ne valja … Nema u Hrvatskoj niti prosvjeda protiv jačanja četništva.  Nitko ne prosvjeduje osim D. Keleminca. Jasno je da četništvo ne smeta crvenoj peronospori, ali nije jasno zašto desnica ne organizira skup protiv jačanja srpske kame u našem društvu?

Opet, nije li čudno da se neki beznačajni glumci poput Torjanca ili Raukar silno bore protiv ustaša, ali ne vide jačanje četništva u Hrvatskoj, niti im to smeta. Nema u njihovim govorima ni riječi borbe protiv ustaša i četnika jer jako dobro znaju koliko je četnika oko njih… Ne brine Pernara, Raukar, Torjanaca, Opačićku, Beusa, Taritaš i ostale neradnike izvješće SOA-e kako opet jača četništvo u Hrvatskoj. Znači li to da levica želi uništiti desnicu nazivajući ju ustaškom, kako bi pridonijela jačanju četništva?

Ako imaš ustaše, pa njih eliminiraš, tko ostaje? Četnici i partizani. Tko je ubijao Hrvate 1945. godine? Četnici preobučeni u partizane i partizani. Djeca tih ubojica danas opet prijete.

kapović

sandra uranjek varga1

Ova stoka predaje na našim fakultetima.

IMG_20180317_092201_1

Srpski četnici nam vode općine i ugrožavaju Srbe koji nisu za banditsku politiku…

dragić

A srpski banditi i teroristi normalno žive u Hrvatskoj….

29135022_423318308111453_3166113_n

29134181_423318241444793_256595418_n

cetnici

Četnici im vode crkvu.

nikola malobabičobuljen i jovan1

Četnici su postali svećenici u takvoj Hrvatskoj, a njih prima zbljuvana ministrica kulture i četničke nekulture; onaj prvi bio je šifrant od Frenkija Simatovića, danas mirno radi u Korenici, a ovaj drugi koji je bio srpski specijalac, danas popuje u Pakracu… Nema što, država jača četništvo i bori se protiv “ustaša”. I ne želi priznati HPC. Zamislite, čak i arhiepiskop Aleksandar je ustaša za njih, inače rođeni Bugarin.

I sve to se odigrava dok se naše ratnike progoni za masakar u Dvoru koji su počinili Arkanovci…

Kada ćemo reći dosta cirkusantima Borićki, Pernaru, Sinčiću, Beusu, Taritaš, Pusićima, raznim Jovanovićima, Golubićima, Opačićki, Marasu, dežurnom klaunu Matiću?… Svi oni pomažu rušenju domoljublja uz pomoć pokvarenjaka iz kradezea.

Matić i Mesić najveći su borci protiv ustaštva, obojica su pjevali i branili ustaše, a danas nema većih partizančina od njih…Tko te plaća, taj te i mijenja…

HOP