Juncker u Crnoj Gori nakon otkrića da je crnogorska policija podmetnula oružje ‘teroristima’,a Vučić pod CIA-om!

0
12760

“Interni politički dijalog je potrebniji nego ikada sada kada je vaša zemlja značajno napredovala na putu k EU… Nije trenutak da izgubite elan koji ste pokazali u posljednjim decenijama”, rekao je predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker .

U Skupštni jučer nije bilo predstavnika opozicionog Demokratskog fronta koji su se vratili u poslaničke klupe krajem prošle godine kao ni predstavnika građanske opozicije koji od izbora u listopada 2016. bojkotiraju Skupštinu.

Jean-Claude Juncker  je  u Podgorici, u okviru balkanske turneje, predstavio Strategiju proširenja EU za Zapadni Balkan, sastao se s premijerom Duškom Markovićem i obratio poslanicima Skupštine Crne Gore.

On je rekao da nije došao u Crnu Goru da “daje prazna obećanja i  drži lekcije iako EU voli držati lekcije svima na planeti”.

Ovakva priopćenja su prenjeli svi vodeći mediji u regiji…Koji je pravi razlog dolaska ovog tragikomičnog lika? Naša slika sa naslovnice nije bez veze…

U regiji imamo jednu gay vladu i predsjednika. Gay Vučić-Brnović srpsku ekipu. Što pokazuje Jean-Claude Juncker na slikama? Nije li to politička poruka? Srbija je izabrana kao projekt masonerije za regiju. Pravoslavlje na gay osnovama. Uprava Beograda je potpuno zaokružena gay lobijem. Dveri u skupštini Srbije pronašli su dokaz da je Vučić igrač CIA. Nedavno se taj isti Vučić bahatio po Hrvatskoj, članici NATO saveza i gledao nas sa visine. Američke visine?

https://www.hop.com.hr/2018/02/27/dveri-pokazali-dokaze-da-je-vucic-radio-za-cia-u-znaci-li-to-da-su-amerikanci-zlocinca-stavili-kao-sefa-regije/

Ipak sve se promijenilo 22.2 2018. godine kada je novinar Igor Drenjančević zatresao regiju i mnoga veleposlanstva, na čijim stolovima se našao ovaj tekst:

Ruska vojna obavještajna služba i četnički ravnogorski pokret organizirali državni udar u Crnoj gori, a oružje nabavili od MUP-a Crne Gore!

Ruski vojni obavještajci dali su pola milijuna eura za prosvjed u Crnoj Gori ravnogorskim četnicama, kako bi zaustavili primanje Crne Gore u NATO. Četnici su strpali novac u džep, sa MUP-om Crne Gore dogovorili postavljanje oružja u kuću policijskog načelnika i za sve okrivili generala srpske žandarmerije Bratislava Dikića. On se našao na prosvjedu, ali sa oružjem za navodni napad na institucije Crne Gore nema ništa. Policajci su toliko bili glupi da su i popratni dokument o izdavanju oružja iz skladišta potpisali. Kada smo dobili te dokumente u ruke, priča je postala jasna. Ne vjerujemo da su u ovome samostalno policija i četnici djelovali, jer 15 dana kasnije isti četnici podmeću oružje blizu kuće predsjednika Vučića  (navodni atentat na Vučića) za kojeg Dveri tvrde da je suradnik CIA-e. Ako Amerikancima i EU nije bilo u intersu da ruski puč uspije, moguće je da su i oni igrači ove prljave igre protiv srpskog generala Dikića.

To znači da bi se na osnovu ovog teksta mogla zatresti regija. Bijesni bi Srbi na svoga izdajnika Vučića, koji pljačka Srbiju godinama, sada  mogli napasti Vučića za izdaju srpskog genrala, četnički pokret u tome slučaju služio je CIA-i, što je protivno pravoslavnom bratstvu sa Rusima, MUP Crne Gore EU. Zato je danas junkersova administracija u Crnoj Gori.

Nakon teksta slijedeći dan je bačena bomba na veleposlanstvo SAD-a u Crnoj Gori, zatim je brže bolje šef države Crne Gore završio u Zagrebu.

Otkrivamo hitnu posjetu crnogorskog premijera Hrvatskoj i skandaloznu ulogu crnogorske policije u državnom udaru!

U tim trenucima kada se na sudu otkriva da su svjedoci i tužioc u vezi preko teksta HOP portala, te je suđenje čista mafijaška farsa, panika je sve veća. Kada smo objavili da imamo pisanu izjavu svejdoka, a koju ima i tužioc, sam tužioc priznaje da ima sve dokaze u svom računalu, ali ne zna lozinku od računala?!

Ekskluzivno: Otkrivamo kako smo preokrenuli tijek suđenja za državni udar u Crnoj Gori, otkrivši da su četnici prodali srpskog generala!

Poigravanjem sa narodima u regiji i otkrivanjem istine dovelo je i čelnog čovjeka EU u Crnu Goru. Zanimljivo niti u jednom mediju nema ove priče, a toliko se diče mediji neovisnošću.

 

HOP