Skandalozno: Društvene mreže uklanjaju vjerske sadržaje i toleriraju četničke stranice i prijetnje

0
5780

Zuckerberg i njegov Facebook su počeli blokirati stranice posvećene vjeri, kršćanstvu i molitvi, kao i objave svojih korisnika koje se tiču Ivana Pavla II, Međugorja ili bilo kakvog vjerskog sadržaja. Vjerojatno i to smeta zagovornicima Istanbulske konvencije, a posebice nešem Andreju Istanbulskom, Radi prvoborki, komesaru Pusiću i Vučićevom šifrantu Pupovcu. Očito je Facebooku sveti Ivan Pavao II postao “neželjeni sadržaj”, u stilu JNA sineka Matije klošara Babića koji je svojedobno sveca Leopolda Mandića nazivao “sušenom govedinom”. Nedavno se jedna srpska “umetnica” skidala gola u katoličkoj crkvi, što joj (naravno) nikada ne bi palo napamet napraviti u četničkoj srpskoj pravoslavnoj crkvi ili u nekoj muslimanskoj džamiji, jer bi ju isilovci i četnici skratili za glavu.

blokada vjerska1 blokada vjerska3

UKLONJENE OBJAVE VJERSKOG SADRŽAJA

Masonerija koristi srpske divljake i primitivce za obračun s Hrvatima i katoličkom crkvom. Njihovi luđaci su se očito ubacili i u facebook pa i tamo maltretiraju Hrvate i vjernike divljajući i brišući postove vjerskog sadržaja koji ničime ne ometaju i ne krše pravila facebooka. Zanimljivo je da četničke postove, prijetnje klanjima i ubijanjima i zvjersko ponašanje pojedinih srpskih ekstremista, facebook ne uklanja, dok se Hrvatima svako “u” tumači kao ustaštvo i uklanja.

blokada vjerska2 blokada vjerska

Iz svega proizlazi da je objašnjenje dobiveno od facebooka o grupnom prijavljivanju Hrvata za neke postove, čista laž jer se prijetnje četnika ne uklanjaju bez obzira na mnogobrojne prijave korisnika. Na Facebooku se specijalno prate opasne osobe po vladu, Europsku komisiju, masoneriju i provodi rigorozna cenzura. Kao što Srbi kontroliraju 24sata i Večernji list, očito je da kontroliraju i Facebook na ovom područje. Ako tome dodamo huškačke srpske portale Novosti i Index, jasno nam je u kojem srpskom Big brotheru živimo. 

HOP