Crna Gora pred građanskim ratom nakon sukoba zapadnjačkih i ruskih tajnih službi

0
2557

Crna gora je pred građanskim ratom. Nakon naše objave o namještenom državnom udaru, u kojem je optužen srpski general Dikić i srpski parlamentarci, a zapravo je oružje za državni udar podmetnula crnogorska policija i ravnogorski četnički pokret stanje je izmaklo kontroli. U podmetanju oružja je sudjelovao crnogorski visoki dužnosnik policije D. Mugoša.

Od naše objave do danas 4 su osobe ubijene, a u zadnjih 10 dana čak tri osobe. Zbog toga je smijenjen šef policije i postavljen famozni kriminalac Mugoša koji je iz svoga skladišta u policiji uzeo oružje i podmetnuo državni udar za koje je optužio srpskog generala. . Nema što pravi čovjek za rješavanje same situacije.

U četvrtak oko 19 sati ubijen je Dražen Čađenović u blindiranom BMW- u preko bombe na daljinsko pokretanje. Danas u 12 sati ubijeni  je Miloš Šaković i Radivoje Jovanović. Dvije bande političkih neistomišljenika se razračunavaju.

Inače šef EU Jucker izjavio je tijekom posjeta ovoj državici kako je Crna Gora primjer drugima u regiji. Nema što primjer za opći kaos.

Ubijeni su dio mafinaškog obračuna srpske i crnogorske mafije. Mugoša i ravnogorski četnik Velimirović su rođaci, Velimirović je na sudu u Podgorici lagao kako je oružje za državni udar spalio 80 metara pod vodom.  Vjerovali ili ne on je vjerodostojan svjedok.

slika2 (1)

Očito je Mugoša stavljen na čelo policije kako bi kontrolirao laži i podmetanje oko državnog udara jer je stvar izmakla kontroli. Nakon naših istraga  oko udara uslijedila je serija ubojstava u Podgorici, a ruske i britanske službe napravile opći kaos. Činjenica je da su četnici u ovoj priči uz zapadne saveznike i preko četničkog vojvode Velimirovića izdali Ruse. I što je najzanimljivije još i uzeli pola milijuna eura uzeli od Rusa.

Četnici i crnogorski policajci na jednoj strani suprostavili su  se srpskoj oporbi u crnogorskom parlamentu i ruskim obavještajcima u samom državnom udaru.

Ruska i britanska ruka u ovoj borbi ruše mir u regiji. Crna Gora je postala poligon za borbu dvije moćne politike. Takva će politika  zapaliti regiju.

Juncker u Crnoj Gori nakon otkrića da je crnogorska policija podmetnula oružje ‘teroristima’,a Vučić pod CIA-om!

 

HOP