Slavimo žrtvu Isusa danas za spas svijeta, svijeta koji i danas u ovoj svetoj zemlji gura Jude, Pilate i ‘istanbulsku ološ’ na vlasti

0
4132

Danas slavimo uskrsnuće. Nakon velike žrtve Isusa pred razjarenom masom željne krvi Isusove, on je bio razapet na križu. Razapet je na križu jer je pomagao ljudima, liječio ih i pokretao sve dobro u njima.

To je strašno smetalo velikom zlu koje je tada, kao i danas, vladalo svijetom. Danas se razapinju ljudi koji slijede njegov naum o boljem svijetu.

U nas saborski zastupnici bez trunke savjesti žele izglasati Istanbulsku konvenciju i narugati se Bogu. Taj pokvareni ološ sakrio se iza Božjeg stvorenja žene i sada kroz navodnu obranu njenih prava ruši značaj Boga. Sve to za velike plaće i privilegije. Kao što su uništili Hrvatsku, sada žele uništiti Boga, a za taj naum država će dobiti milijardu judinih škuda. Rada Borić time će postati Bog ovog izdajničkog ološa. Ona će određivati kako što bolje uništiti Božju obitelj. U tomu će pomagati ova odurna izdajnička vlast.

Krv poginulih prestat će biti bitna, kao što su se zvijeri naslađivale krvlju Isusovom.

Odurno je danas u crkvi gledati Jude i Pilate koji slave onog istog Isusa kojeg su u Saboru izdali. I ponovo preko medija postavili svoga boga Tita koji je ubijao Božja stvorenja. Zamijenili su ljudsku dobrotu i krv za novac i privilegije.

Između vlade i sabora je crkva koju oni više ne vide. Vide novac i svoju pohlepu.

Sretan Uskrs narode, a ovom ološu na vlasti, Saboru i politici želimo da im djecu odgajaju po Istanbulskoj konvenciji, naša će biti Božja jer mi smo Hrvati, koji su obranili kršćanstvo od turskih zvijeri puštenih u Europu zahvaljujući izdaji Srba kod Nikopolja, izdajom kršćanske vojske. Danas su ti isti predvodnici Istanbulske konvencije protiv nas.

Uzdajmo se u Boga, jer kao što nas je spasio 1991. godine od istog bezbožničkog zla, tako će nas spasiti i danas. Izdali su nas tada kao i danas bezbožnici komunisti i prokletnici sa istoka.

Neka je vječna slava božja u vijekove! Sretan Uskrs!

Uredništvo HOP portala