‘POLICIJA DOZVOLJAVA UPAD I DIVLJANJE ČETNIKA U CENTRU ZAGREBA , A MENI NE DA MIRA NITI ZA USKRS !’

0
11190

U  ponedeljak na sam Uskrs doma su mi došli uniformirani policajci sa označenim policijskim autom i  tražili  me , a pošto nisam bio doma otišli su neobavljena posla.

Drazen Keleminec

Kao dragovoljac Domovinskog rata, kao politički aktivist,  protestiram i pitam se kakva je to koprivnička policija koja  mi dolazi  kući na sam Uskrs ?

Dolaziti i tražiti me na sam Uskrs smatram uznemiravanje,  kao da ne postoji drugi dan ako me  trebaju. Na Uskrs se dolazi kriminalcima i ubojicama , a ne osobi koji se politički angažira za bolju, pravednu i kršćansku Hrvatsku.

Prošlu subotu u Zagrebu na skupu protiv Istanbulske konvencije bio sam žrtva jedne ljevičarke. Policije pun Trg bana Josipa Jelačića , a policiji je trebalo pola sata  da jedva dođe na naše pozive. Nakon što sam uvidio da mi je to bila namještaljka,   otišao sam sa prijateljima  u policiju na Zrinjevcu prijaviti njihovo postupanje i njihov nedolazak od  pola sata. Prijatelj koji je snimio događaj htio im je predati snimku, a od iste te policije doživio  je pretnje i matretiranje. Rečeno mu je da ako im preda snimku da će protiv njega pokrenuti prekršajni postupak za neovlašteno snimanje događaja !  Isti su trebali samo uzeti izjavu o događaju i snimku , a umjesto toga pitali ga  zašto se družiš sa marginalcem Draženom Kelemincem. Zar je to policija ?

Nakon par dana u centar Zagreba upadaju četnici iz Crne Gore, razbijaju po gradu i viču ovo je Srbija, ubit ćemo Ustaše ! Pitam se  zašto ih je policija pustila u centar Zagreba, a meni ne da mira ni za Uskrs ?

Zašto to policija ne radi Vesni Pusić ili Miloradu Pupavcu ? Ne smije,  ali marginalcu kako me nazivaju smije,  jer Uskrs njima nije sveti dan .

Pošto više ne živimo u Jugoslaviji , totalitarnom režimu,  pozivam policiju da me prekine progoniti i uznemiravati na Uskrs ! Ja se ne bojim  progona, uhićenja, a niti ubojstva. Ovo sam namjerno naveo jer osjećam i vidim da sam postao nekome velika smetnja.

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec