Pero Kovačević otkrio kako je hrvatsko rukovodstvo pustilo Šešelja i Arkana koji su napravili strašan zločin nad Hrvatima, danas slično radi Plenković

0
2187

-Sad se možete i sami uvjeriti, a što sam otkrio u Bujici kako je Županijski sud u Osijeku 30.lipnja 1998.abolirao Šešelja- pravno upitno ,koji je pravomoćno na Vojnom sudu u Osijeku bio osuđen 21. srpnja 1992. godine na četiri i pol godine zatvora.
Uhitimo ga 1991. u Belom Manastiru,pa ga pustimo kao što je pušten iste godine i Arkan i Hadžić,onda ga osudimo,pa aboliramo,nakon toga 24. prosinca 2002.podignemo i optužnicu protiv Šešelja koju dorađujemo 2007. godine,onda se čudimo kad ga oslobodi sud u den haagu,a ništa ne činimo i na kraju mu zabranjujemo ulazak u Hrvatsku.Svaki komentar postupanja Hrvatske je suvišan-piše Pero Kovačević.

Ova dvojica monstruma pokretači su neviđenih klanja Hrvata u domovinskom ratu. Danas je slična  situacija, Plenković financira teroristički list Novosti, podržava separatizam SDSS-a, Cvitan štiti Pupovca i SDSS-ovce, četnici su zaposleni u policiji i sprema se novi pokolj Hrvata zahvaljujući veleizdajničkoj vlasti.

HOP